Gode råd til valg af solbriller

Når du skal ud og købe solbriller er der for mig (næsten) kun en ting der tæller – Hvordan ser jeg ud med de her briller? 9 ud af 10 fortier sandheden, hvis de siger andet.

Jeg er fagnørd, og vil selvfølgelig gerne vide, hvilken linse det er, er der UV beskyttelse, er stellet fleksibelt og let, kan man skifte linse, er der en hard-box med til at beskytte dem osv. Til syvende og sidst er resten (næsten) lige meget, hvis jeg ikke synes jeg ser godt ud med brillen på. Stil og behov er hovedspørgsmålene her.

Design på solbriller

Designet på Shred solbriller varierer, dog kan vi garantere, at alle er lavet i Italien, og at de er håndlavet.

Italienerne producerer ofte smarte og gode solbriller, og når du kombinerer det med smarte detaljer og et godt og varierede udvalg så er fundamentet skabt.

Alle Shreds modeller har dog hver deres eget præg og design og vi synes udvalget er godt, lige fra det simple og mørke, og fra Lifestyle til det sporty look.

Solbriller til enhver lejlighed

Udvalget af solbriller spænder bredt.

Fra de klassiske sorte solbriller som f.eks. Provocator NoWeight med en mørk linse og videre til det fancy look med brede stænger og spejlglas i linsen – Mavs med de trælignende stel. 
Det sporty look og den letteste brille finder du med Belu$hki Noweight. Her får du både mode og en brille der egner sig godt til aktivt brug.

Hos Trendysport kan du finde solbriller til enhver lejlighed.

Polariseret linse

Nogle enkelte af vores solbriller har en polariseret linse, som f.eks. Provocator NoWeight Shray Polar.

Solbriller med polariseret linse koster en smule mere, da linsen giver et skarpere og klarere udsyn. Den polariserede linse fungerer ved, at den kun tillader vertikale lysstråler at kommer igennem linsen. Det betyder at genskin, som f.eks. når du kigger udover vandet en sommerdag, bliver holdt ude.

UV-beskyttelse

Det er vigtigt at passe på dine øjne. Du kan derfor også være sikker på at alle vores solbriller yder 100% UV-beskyttelse.

Solbriller om vinteren

Som ovenfor nævnt har vi solbriller til enhver given lejlighed, også til vinterbrug.

Mine øjne er meget lysfølsomme, og selv om vinteren bruger jeg ofte solbriller, når jeg transporterer mig rundt i bilen. Uanset om man cykler, spiller vintergolf, hiker eller står på ski, anbefaler vi, at du beskytter øjnene, hvis du føler du misser med dem.

På skituren er det pt. mere moderigtigt at løbe med goggles frem for solbriller, men du har sikkert din egen stil, og bør også være ligeglad med moden.

Det vigtigste er, at dine øjne er beskyttet og med Shreds NoWeight briller, kan du næsten heller ikke mærke, du har nogle på.

Find din stil og hvis du er praktisk anlagt, kan du sikkert også finde et par, der dækker alle 4 årstider.

Vores udvalg af solbriller

SHREDS solbriller er mode, stil, funktionalitet, teknik og coolness. Linien er sofistikeret og har kant. Brugen af kvalitetsmaterialer er naturlig og da hele produktionen foregår i Italien har vi garanti for finesse og teknik.

Udvalget af solbriller varierer og som nævnt er stilen helt din egen. Vi ved, at Shred laver nogle fede briller og designs og vi står 100% på mål for samtlige de modeller vi har i shoppen.

Kig forbi vores butik og kom ind og hør om tekniske specifikationer, prøv brillerne og til syvende og sidst så er det alligevel looket der bestemmer og du køber dem eller ej.

Gå til top