Vores udvalg af Spyder trøjer

Trøjer er en bred kategori, da der findes rigtig mange forskellige slags trøjer både hos os, men også på markedet generelt. Vi har rigtigt mange forskellige trøjer i vores sortiment, og nedenfor har vi lavet en kort gennemgang af udvalget, så du finder lige den eller de trøjer, som du søger. 

Spyder merino uld trøjer

Først og fremmest, hvad er merino uld? 

Merino uld er det nye sort efter vores mening. Et sindssygt lækkert materiale, som kommer fra fåreracen Merino. Det er en ultra fin uld, som anses for at være noget af det fineste og blødeste uld overhovedet på markedet. Ulden indeholder små fibre med meget luft, som gør varmekapaciteten utrolig høj, selv om vægten på ulden er voldsom lav. 

Fordelene ved at anvende merino uld er, åndbarheden, den naturlige bakteriebekæmpelse og den svedtransporterende effekt. HUSK i øvrigt altid at følge vaskeanvisningerne når du vasker dine uld trøjer fra Spyder. 

Vi har mange Spyder trøjer i merino uld som f.eks. den sorte elegante og casual Eiger Wool. Eiger Wool adskiller sig fra andre trøjer på sin høje komfort, varme og casual udseende.
Der ud over har vi også en lækker Eqyl sweater i merino uld, der er et must-have i garderoben. Til ski-folket kan jeg anbefale Huron Crew Top, der er lavet i Stretch Merino uld.

T-necks – Polyester trøjer 

Vi har rigtigt mange forskellige Spyder trøjer med polyester som materiale. Polyester er et yderst slidstærkt materiale, som kan anvendes til hverdagsbrug, træning eller som inderlag på ski. 

Vores Lifestyle T-necks kan fås i mange forskellige farver og kvaliteter og til både damer, herrer og børn. 

Til børn har vi blandt andet Bugcentric og Powergrade T-necks, der er yderst populære. De mest populære herrer t-necks fra Spyder er Limitless, Powertrack, Webstrong og den lidt kraftigere Charger Thermastretch. Til damer har de flotte modeller Olympia og vores lidt varmere Text Me

Spyder polo´er & skjorter 

Polo´er og skjorter fra Spyder har også fundet vej til denne kategori. Poloerne er ligeledes lavet i polyester materialer, som gør dem åndbare, lette og svedtransporterende. Vores polo´er har en unik pasform og et fedt Spyder design. Derfor anvender vi dem selv flittigt i hverdagen, hvad enten vi sidder her, betjener kunder i butikken eller er til møder ude i byen.

Har du spørgsmål til vores udvalg af Spyder trøjer?

Vi er altid klar til en snak om vores trøjer. Har du spørgsmål eller bare kommentarer til vores udvalg eller enkelte produkter, så kan du altid fange os på info@trendysport.dk er på telefon 2160 8218