Værd at vide om Shred skihjelme

Det kan være svært at vide, hvad du skal se efter, når du handler skihjelme. Derfor har vi lavet en kort guide herunder, der fortæller, hvad du skal være særlig opmærksom på, når du handler skihjelme. 

Pasform

For mig er pasformen alfa omega. Hvis jeg skal løbe rundt med ondt i hovedet 5-8 timer om dagen, så er det vist tid til at finde en anden. Pasformen er derfor utrolig vigtig. Den må altså ikke stramme eller trykke, da det ofte ender med hovedpine, og derved går det sjove af skidagen.

Hvis et par handsker skal passe som hånd i handske så skal hjelmen passe som hoved i ….:-)

Sikkerhed 

Sikkerheden i en skihjelm bliver altid testet på samme måde, og skal du være sikker på, at din hjelm er godkendt til skiløb, så skal du kigge efter godkendelsen EN-1077B.

Selv om denne godkendelse ikke er alfa omega, men en god rettesnor for sikkerheden, så er alle vores Shred skihjelme med denne godkendelse. Derfor kan du trygt vælge en Shred skihjelm.

Størrelse

Først og fremmest skal du vide, hvilken størrelse skihjelm du bruger. Skihjelmen må på ingen måde sidde for stramt.Den skal sidde til uden at klemme.

Hjelmen skal sidde fast og behageligt på hovedet, og du må ikke kunne skubbe den om i nakken og ”blotte” panden.

Sådan finder du din størrelse

På Trendysport.dk vil du altid finde en størrelsesguide på hjelmene fra Shred, se f.eks. Bumper NoShock Warm Blackout. Du finder din størrelse ved at måle omkredsen af dit hoved.

Du måler hen over panden og lige over ørene med et målebånd. Når du har fundet omkredsen, anbefaler vi, at lægge 2-3 centimeter til. 

Vi oplever nemlig ofte, at folk gerne skal have et par centimeter mere end de får målt. 

Justerbar størrelse

Alle vores skihjelme fra Shred kan justeres i størrelsen. Der sidder en lille skive ved hjelmens nakke, som gør, at skihjelmen kan strammes ellers løsnes alt efter dit behov og din størrelse. 

Derfor vil du ofte se, at Shred størrelserne f.eks. hedder Medium str. 54-57, da den kan justeres til et hoved med en omkreds på ca. 54 cm. til 57 cm.   

Har du ikke mulighed for at prøve vores skihjelme i vores butik i Herlev, så kan du altid bestille en her på shoppen. Vi giver dig naturligvis 14 dages fuld returret, så kan du prøve den i hjemmelige omgivelser, morgen, middag og aften og når du føler for det.

Design

Vi kommer ikke uden om, at folk ofte vælger skihjelm ud fra farve og design, og det forstår vi godt. Vi elsker selv et fedt look, der gerne må ses på pisten.

Vi har Shred hjelme i forskellige design og i mange farver. F.eks. har vi en mørkeblå Half Brain model, der er designet med en lille ”cap”. Dertil har vi selvfølgelig også de klassiske sorte og hvide skihjelme som f.eks. Bumper modellen i sort og hvid.  

SLYTECH sikkerhedssystem

Shred har udviklet teknologien Slytech, som kort fortalt gør, at skihjelmen kan tage flere hårde stød end standard hjelme, da Slytech er stødabsobernede. Når man har haft et hårdt styrt, bør man altid købe en ny skihjelm, da standard skihjelme kun er lavet til et styrt, hvorefter at materialerne i hjelmene ikke fungere optimalt efterfølgende.

Det behøver du ikke med en Slytech hjelm fra Shred. Slytech teknologien findes f.eks. i Bumper NoShock, og du kan læse meget om teknologien på produktsiden.

Ventilation og ørevarmer 

Du kommer ofte til at svede, når du er aktiv på skiferien. Kan du ikke komme af med sveden, bliver hjelmen ofte irriterende og meget våd at have på. Derfor er der ventilationsmuligheder i alle vores Shred skihjelme til herrer, damer og børn.

På modellerne Bumper, Half Brain og Slam Cap kan du selv tage ”ørerne” af mens på pige modellen Brain Bucket er faste ”ører”.

Ørevarmerne kan også vaskes, så de ikke begynder at lugte af sved. 

Skibriller/goggles 

Når du vælger skihjelm, er det vigtigt, at den sidder godt sammen med dine skibriller.

Shred skihjelme er designet således, at de passer til de fleste brands. Vil du have det bedste fit mellem skihjelm og skibriller, anbefaler vi, at købe Shred skibriller sammen med din Shred skihjelm. 

Skibrillen skal helt flugte med hjelmen og sidde tæt, så der ikke kommer sne og kold luft ind i mellem hjelmen og brillen. 

Det undgår du hvis du kombinerer en skibrille og skihjelm fra Shred. 

Gå til top