Trendysport forhandler træningsundertøj fra Spyder. Udover at Spyder producerer noget af markedets bedste skiundertøj og skistrømper, er det ligeledes virkelig lækkert at dyrke sport i.  

Det er designet til at være aktiv og svede i, og derfor lavet af de bedste materialer og med fokus på de mindste detaljer. 

Hvilke materialer findes der, og hvad skal du vælge?

Man kan inddele Spyder træningsundertøj og strømper i to forskellige typer materiale. Den ene type er Merino uld, mens det andet er syntetiske materialer, som f.eks. består af polyester. 

Hos Trendysport tilbyder vi begge typer af materialer. F.eks. er Huron Crew lavet i strækbart Merino uld mens vores mest solgte er Structure og Captain Top & Pant i en kombination af polyester og nylon.
Det er meget individuelt, hvad der er det rette materiale for dig. 

Syntetisk træningsundertøj

Det syntetiske træningsundertøj er det bedste til effektivt at transportere sved væk fra kroppen og give den optimal åndbarhed. Herrernes Captain og damernes Runner er eksempler på undertøj lavet i syntetiske materialer af letvægts polyester. Det gør, at komforten og din oplevelse af undertøjet og strømperne bliver unik.

De syntetiske materialer der er i Captain og Runner gør det utroligt nemt at vaske og vedligeholde. For at svedlugte forsvinder kræves det blot en blød vaske tur, hvorefter det tørrer på rekordtid.

Følg altid vaskeanvisninger på dit Spyder tøj, så du får mest muligt glæde af det. De syntetiske materialer er yderst slidstærke, og derfor vil du have træningsundertøj i mange år. 

Alt i alt får du:

Effektiv svedtransport

Unik åndbarhed

Hurtigttørrende undertøj

Slidstærkt

Lav vægt

Koster mindre end Merino uld undertøj

Træningsundertøj i merinould

Merinould er et lækkert naturmateriale, som gør undertøjet dejligt blødt, varmt og bæredygtigt. Merino uld er specielt godt, når det er koldt udenfor, og træningen står på løb eller anden form for udendørsaktivitet i løbet af efteråret og vinteren. 

Spyders Huron Crew til herrer og Huron Crew til damer er varmere end vores træningsundertøj i syntetiske materialer. Når Huron Crew bliver vådt, formår det stadig af varme modsat Captain og Runner. Derfor er det specielt godt om vinteren.  

Merinould er mere specielt end traditionelt uld, da det er finere, hvormed det ikke klør på huden, som du måske husker det fra de første uld sæt, der kom frem. Derfor oplever du også, at prisen på merinould er lidt højere end andet uld samt i øvrigt de syntetiske materialer. 

En yderligere og stor fordel ved Merino uld er, at det er anti-bakterielt. Det betyder, at det ikke begynder at lugte på samme måde som syntetisk undertøj.

Alt i alt giver uld undertøjet dig:

Varmer bedre end syntetiske materialer

Naturligt og bæredygtigt

Varmer selvom det er vådt

Anti-bakterielt = kommer ikke til at lugte så hurtigt

Benyt træningsundertøjet som skiundertøj 

Spyder undertøj er multifunktionelt, og kan benyttes til mange forskellige ting. Alt Spyder undertøj er lavet i åndbare materialer, som gør, at du også kan benytte det som skiundertøj

Har du spørgsmål til vores udvalg?

Vi sidder altid klar til en snak om vores træningstøj. Har du spørgsmål eller bare kommentarer til vores udvalg eller enkelte produkter, så kan du altid fange os på info@trendysport.dk og på telefon 2160 8218.