Core Sweatre og Veste med Frank ”Spyder” 

Core ”strikken” er et unikt produkt og et program med lækre sweatre, trøjer og strik. Core strikken, eller strukturen om man vil, er unik på markedet. Strukturen i materialet er kraftigere og syet andreledes end fx en Merino strik, en pullover eller lign. da strikken ikke ses hos andre producenter på markedet. Vi og vores kunder elsker det! 

Derudover er alle trøjer med en god varmende fleece på indersiden, og vores Core sweatre findes i tre forskellige tykkelser. 

Core Sweater – Light weight

Som navnet antyder har vi her en Core Sweater med den letteste foring af de 3 udgaver.

Tag f.eks. Spyders Bandit Core Sweater der er en lækker trøje der først og fremmest kan bruges til alt slags vejr, enten som trøje, overgangsjakke eller som lag på skiferien.

Vi har valgt at tage Banditten hjem, fordi den er alsidig i sin anvendelse, og fordi udtrykket er casual, og kan bruges som trøje, sweater mm. i arbejdsbrug og til mange andre formål.

Core Sweater – Mid weight

Klart vores mest solgte udgave. En anelse kraftigere end Light weight og anvendelig som overgangsjakke. Udvalget er også klart større her. Vi har f.eks. Alps, Wengen og Vintage, der på hver deres måde udfylder et hverdagsformål.
Trøjen og kvaliteten laves også til damer, hvor Vintage Mid Weight, Endure Hoody og Endure Novelty på hver deres måde, og med hver deres udtryk giver damerne masser af muligheder for at adskille sig samtidig med, at de har god varme, ser godt ud og virker cool i deres påklædning.

Core Sweater – Heavy weight

Vores kraftigste udgave og helt klart den varmeste trøje/sweater. I mine øjne for kraftig og varm som lag til skiferien men vi sælger dem hovedsaligt til mænd og damer, der har let ved at holde varmen, og som bruger trøjen i alle 4 årstider.

Foremost er en fantastisk smart og casual trøje til dig, der enten skal bruge en varm trøje, eller som har nok i en kraftig sweater til næsten al slags vejr.

Vores Core Sweater program er omfattende, og dækker både herrer, damer og børn.

Herrerne bruger den flittigt, damerne bruger dem som lækker weekend trøje eller som lag til skiferien, mens børnene bruger den hyppigt til skolebrug, hvor den er perfekt, når de ikke gider en stor jakke for 5 min. i skolegården.

Og nu til noget helt andet – Veste.

I samspil er en Core Sweater og en vest fantastisk, da det dækker den smarte og casuale del, samtidig med at det giver varme og forskellige anvendelsesmuligheder.

Hos Trendysport tilbyder vi 3 typer af veste.

Vesten til skiferien

Glissade Insulator Vest er fantastisk og det første stykke tøj, som jeg pakker ned, når jeg skal på ski. Den må gerne sidde tæt, da det giver en bedre varme, og det fleksible materiale gør, at du ikke mister bevægelsesfrihed. Den tynde vest giver dermed optimal varme med PrimaLoft Insulation.

Vesten til causal brug

Syrround Down Vest er med ægte dun, og giver et puffy udtryk og sammen med fx en Vintage Mid weight Sweater får du en cool og fed kombination.

Syrround er varm, og kan bruges som lag til skiferien. Den adskiller sig fra Glissaden ved, at den fylder mere, da dunene skaber en anderledes oplevelse end den tætsiddende skivest.

Mere Vest til causal brug – nu med kant

Geared Synthetic Down vest er, som navnet siger, en vest med syntetiske dun. Udtrykket er lig med Syrround dog knap så varm. Der hvor Geared adskiller sig, er med kontrastlynlåsen samt de farvede paneler i siden og på ryggen.

I kombination med en Core Sweater er det stadig et fedt sæt. Læg mærke til at vi har kampagnetilbud på en Core Sweater og en Geared Down vest.  

Har du spørgsmål til vores udvalg af Spyder trøjer/veste?

Vi er altid klar til en snak om vores trøjer og veste. Har du spørgsmål eller bare kommentarer til vores udvalg eller enkelte produkter, så kan du altid fange os på info@trendysport.dk er på telefon 2160 8218.

Tilbage til toppen