Handelsbetingelser

Info

Trendysport / Marforce ApS

Sortsøvej 6

2730 Herlev

Tlf.: 21 60 82 18

E-mail: info@trendysport.dk

CVR: 89422418

 

Følgende betingelser gælder, når du handler på trendysport.dk.

 

Betaling
På trendysport.dk kan du betale med følgende korttyper: 

·    Dankort/Visa
·    VISA

Alle priser på trendysport.dk er angivet i DKK inkl. moms.


Leveringsbetingelser
Trendysport leverer kun varer i Danmark, og alle forsendelser sker med Post Danmark.

Alle ordrer under 999,- kroner pålægges et fragt- og ekspeditionsgebyr på DKK 75,-, men vi bestræber os på at sørge for, at kunden kun betaler det, fragten egentligt koster. Alle køb over DKK 999,- leveres uden fragtomkostning.

Skulle der mod forventning være en fejl på varen eller en fejl i leverancen, betaler trendysport.dk naturligvis returporto.

Leveringstid
Hos Trendysport bestræber vi os på den allerbedste kundeservice, og vores mål er derfor at ekspedere vores online-ordrer hurtigst muligt, hvilket normalt vil være inden for 1-3 hverdage. Alle pakker sendes med GLS, og du kan som kunde regne med at have din bestilling inden for 1-3 hverdage. Leveringstiderne forudsætter naturligvis, at de ønskede varer er på lager.

Opstår der mod forventning problemer med leveringen vil du naturligvis blive kontaktet af trendysport.dks kundeservice.

Forbehold
Hos Trendysport lægger vi stor vægt på, at vores website altid er opdateret og korrekt. Vi tager dog forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt. Vi tager desuden forbehold for udsolgte varer.

Fejl og mangler
Hvis du konstaterer fejl eller mangler på produktet, når du modtager en leverance fra trendysport.dk, bedes du kontakte os omgående på telefon 21 60 82 18 eller på info@trendysport.dk.

Europæisk Prisgaranti vilkår

Vi giver Europæisk Prisgaranti på alle årets modeller til indeværende sæson. Dvs. finder du et produkt vi har i sortiment til en billigere vejledende pris matcher vi prisen. Bemærk, at vi ikke matcher prisen på udsalgspriser, kampagne tilbud eller lignende hos andre forhandlere. 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

 

Du har 50 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

 

Fortrydelsesfristen udløber 50 dage efter den dag du;

a)    har modtaget din vare

b)    får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c)    får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

 

Du skal inden 40 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@trendysport.dk eller tlf. 21 60 82 18. I din meddelelse bedes du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

                                                                                                                        

Det er ikke muligt at fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du bedes sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 10 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

 

Ved returnering er du samtidig ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Varens stand, når du sender den retur 

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering end, hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Varer købt på udsalg, gives pengene ikke tilbage, men vi udsteder et gavekort i stedet.  

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur medmindre, at du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

 

Trendysport

Sortsøvej 6

2730 Herlev

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. 

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du bedes vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.  


 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

 

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

 

Når du handler på www.trendysport.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere? 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

 

Trendysport

Sortsøvej 6

2730 Herlev

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

 

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Marforce A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

 

Direktøren for Marforce A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Den dataansvarlige på www.trendysport.dk er Frank Jakobsen.

 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, og vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. 

 

Oplysninger afgivet til www.trendysport.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Som registreret hos Marforce A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Marforce A/S via e-mail frank@marforce.dk.

 

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til

 

Frank Jakobsen

info@trendysport.dk

tlf. 21 60 82 18

 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

 

Forbrugerrådet Tænk

Fiolstræde 17 B/ Postboks 2188

1017 København K

CVR-nr: 63870528

Gå til top