Vores udvalg af SHRED skibriller (goggles)

Hos Trendysport elsker vi lækkert skiudstyr, som gerne må give et fedt look på pisten. Og netop looket er en MEGET væsentlig faktor i vores udvælgelse af skibriller. Hvis vi ikke ser godt ud med skibrillerne på, så køber vi dem bare ikke, punktum. Og så er det lige meget om de kan flyve, lave kaffe eller bare holde alle UV-stråler ude samtidig med, at de giver et perfekt lys.

Nedenfor vil vi derfor give dig et par råd, som VI synes, du skal tage med i dine overvejelser.

Ramme og design

Designet på skibrillens ramme og farven på linsen er det første, du ligger mærke til. Ud over at skibrillen gerne må have et fedt design, så skal den også være ergonomisk opbygget og tilpasset ansigtets konturer.

Farven på skibrillens linse skal også være rigtig og afhængig af din alder så er der nok ret meget mode i hvorvidt skibrille linsen skal have farve (Shnerdwood), være med reflex (Eclipse) samt om det er til sol, sne eller overskyet vejr.

Længden på skibrillernes remme kan justeres, så du får et yderst behageligt fit, og dine skibriller vil altid sidde perfekt. 

Linser

Når du køber et par nye skibriller (goggles, vil nogle måske kalde dem), skal du være meget bevidst omkring, hvilken linse der sidder i skibrillen. 

Du kan få skibrille linser til alt slags vejr, og køber du f.eks. en skibrille linse til solskinsvejr, så vær opmærksom på, at du med fordel kan  købe en ekstra Shred skibrille linse til det overskyet vejr.

Dermed vil du altid have det mest optimale udsyn på pisten, da du nemt og hurtigt kan skifte din Shred skibrille linser. 

Vi har også skibriller, hvor du gratis får en ekstra linse med, som f.eks. Smartefy Shnerdwood eller Amazify Walnuts.

Hvad du specifikt skal kigge efter, når du shopper ekstra skibrille linser kan du se her

VLT

Om linsen i skibrillen er til solskinsvejr eller snevejr, kan du se via VLT procenten. 

Skemaet herunder viser VLT, som er en %-sats der fortæller, at jo lavere procenten i linsen er, desto bedre er den til solskinsvejr, og omvendt jo højere procenten er, desto bedre er den i mørkt/tåget vejr. 

VLT på mellem 8%  er en solskinslinse. Den er derfor mørk, og vi anbefaler, at du tilkøber en skibrille linse med en VLT procent på min. 45%

VLT på mellem 17% - 20% er en allround linse. Den er knap så mørk, som den udpræget solskinslinse. Vi anbefaler, at du også får en eksta linse med en VLT procent på min. 56%

VLT på mellem 21% - 40% er også en allround linse. Den er forholdvis lys, og vi anbefaler, at du også får en eksta linse med en VLT procent på max. 16%

VLT på mellem 41% - 80% er en klar og lys linse, som anvendes, når du står i tøget, snevejr eller andet dårligt vejr, hvor sigtbarheden er lave. Vi anbefaler, at du tilkøber en skibrille linse med en VLT procent på mellem 8% og 34%

Anti-dug og linseopbygning

Alle Shred skibriller har en dobbelt skibrille linse, som gør, at der kan cirkulere luft imellem inder- og yderlinsen. Dette gør, at skibrillerne aldrig dugger til, og at du altid vil have et klart udsyn.  

Det kan du bl.a. læse mere om under de tekniske beskrivelser af Shred skibriller – se her.

Skibrillens størrelse

Skibriller kommer i mange forskellige størrelser og udformninger. Ofte er det moden der afgør,  hvilke skibriller du går efter, men du bør måske have fokus på at skibrille rammen slutter tæt til ansigtet og ikke lukker unødigt luft eller sne ind mellem skibrillen og skihjelmen.

Ofte er det også skihjelmens størrelse, der afgør, hvor stor rammen kan være, så jeg vil klart anbefale dig at tage dine goggles med ud i vores skibutik, når du handler skihjelm. Eller også skal du bare købe skihjelm og goggles/skibriller fra same brand, så mindsker du risikoen for at det ikke passer sammen. 

Til de mindre ansigter anbefaler vi Shred Tastic eller en Soaza skibriller, mens vi til dem der gerne vil have en større ramme kan anbefale Amazify eller Smartefy skibriller

Er du I tvivl? Kontakt os! 

Det er yderst vigtigt, at du finder de rette skibriller, der opfylder dine behov. Vi håber, at du har fået et indblik i, hvad der er vigtigt at se efter, når du shopper skibriller. 

Er du stadig i tvivl, så kontakt os gerne på 2160 8218 eller på mail info@trendysport.dk så vi sammen kan finde de perfekte skibriller til dig. 

Gå til top