Hos Trendysport har vi kun de bedste produkter på markedet, og vi er stolte over at være eksklusive forhandlere af Shred, Leki og Spyder i Danmark. Med handsker fra Leki, Shred og Spyder er du sikker på at holde varmen inde og lukke kulden ude. 

Om vores udvalg

Vi har vinterhandsker fra Leki, Spyder og Shred. Fælles for alle handskerne er, at de er udvalgt ud fra høj kvalitet, god komfort og gode materialer, der holder dine hænder og fingre varme.

Herunder har jeg sammensat et par af de vigtigste punkter, som jeg selv udvælger handsker ud fra.  

Pasform

Dine handsker skal kort sagt sidde som hånd i handske. De må absolut ikke være for store, da koldt luft vil samle sig, de steder dine hænder/fingre ikke fylder handsken ud. Er de for små kan du ikke bevæge fingrene og dermed ingen blodgennemstrømning.

Design og snit er derfor mindre væsentligt, selvom det selvfølgelig også er vigtige elementer.

Ydre materialer

Mange vil have fokus på design og farver, men materialet er faktisk det vigtigste (for mig). Handsker må meget gerne være med membran – er du på ski, skal de være med membran. Membranen er med til at holde dine hænder tørre og varme, da de holde vand og vind ude.

Læder (Griffin S) eller kraftig nylon Gloves Fortress All Mtn er knap så vigtigt, men slidstyrken kan variere voldsomt. Området omkring tommelfingeren bliver ofte mest belastet, og derfor er vi meget opmærksom på, at udvælge handsker der er ekstra slidstærke i dette område. F.eks. er Griffin Prime S med ekstra forstærkninger ved tommelfingere.

Inderhandsken

Inderhandsken eller liner'en benytter dem, der bare ikke vil have kolde fingre – heller ikke hvis de tager yderhandsken af. Liner’en eller fyldet vil mange kalde det afgør, hvordan de føles på hånden. F.eks. er vores T-hot Conduct svedtransporterende og åndbar, og du kan tilmed skrive på din smartphone, når du har handsken på.

Handsker med 5-fingre

Handsker med 5 fingre (Elements Platinum S) er det mest normale, men der kan være grunde til, at man går efter noget andet. 5-finger handsker er den traditionelle handske, som giver dig god bevægelighed i hænderne. Samtidig giver de mulighed for at du kan klare en masse ting, uden at skulle have handskerne af i kulden.

Luffer

Har du tendens til at fryse om dine fingre, så er luffer, det du skal kigge efter. De varmeste af alle de nævnte handsker (Griffin S Lady Mitt). Luffer pakker alle dine fingre, på nær tommelfingeren, ind i ét rum. Dette gør at varmetabet formindskes og fingrene kan varme hinanden. Derfor er luffer også de klart varmeste handsker i vores sortiment. Se f.eks. vores Race Coach C-Tech S Mitt.

Luffer er dog også de handsker med mindst bevægelsesfrihed, hvilket kan betyde, at du skal have dem af og på lidt oftere. Med et par gode inderhandsker er det intet problem at tage luffen af. 

Multifunktionelle handsker

Alle vores handsker fra Spyder, Leki og Shred vil du også kunne benytte på skiferien. 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores Lifestyle handsker, så kontakt os gerne på tlf. 2160 8218 eller på mail info@trendysport.dk og vi vejleder dig frem til de rette handsker for dig. 

Gå til top