Om os

Trendysport er resultatet af en visionær videreudvikling af Marforce Sport, som har eneret på salg af det amerikanske tøjmærke, Spyder, i Danmark.

Siden 2000 har vi fra vores hovedkontor i Herlev solgt Spyder til vores danske kunder, og det bliver vi ved med – nu bare som Trendysport – fra vores showroom og fra vores webshop.

 

Ny profil: Flere brands – samme kvalitet

Som et afgørende led i fremtidsvisionen for vores forretning har vi udover en navneforandring til trendysport nu også fået muligheden for at føre to andre lækre brands, der ligesom Spyder appellerer til en aktiv livsstil og især skisport: LEKI fra Tyskland og italiensk-amerikanske SHRED.

Spyder sælges kun via vores butik og webshop, mens LEKI og SHRED også er tilføjet detailleddet.

 

Spyder

Spyder er et unikt amerikansk tøjfirma, der designer moderne outdoor-beklædning af højeste kvalitet og komfort. Inden for skitøj er Spyder blandt de førende og bl.a. fast leverandør til det amerikanske ski-landshold, US Ski Team.

Men Spyder er meget mere end det – f.eks. er skuespiller og racerkører, Patrick Dempsey, ambassadør for Spyders øvrige kollektioner - og trendysport sælger Spyder-produkter til alle årstider.


LEKI

LEKI producerer skistave og handsker med tysk sans for innovativ kvalitet og øje for tidens trend. Hos trendysport er vi stolte af at have agenturet på at føre LEKIs ’Alpine’-kollektion i Danmark, for LEKI er ekspert i fart, teknik og kontrol, der manifesteres i det patenterede Trigger-system.

Det er bl.a. derfor, at topatleter som Ted Ligety, Mikaela Shiffrin og Felix Neureuther alle racer ned af World Cup-pisterne med et par LEKI-skistave i hænderne.

 

SHRED
Det er den amerikanske stjerneskiløber og OL-vinder, Tom Ligety, og italienske designere, der står bag SHRED: SHRED designer markedets fedeste goggles, solbriller, hjelme og beskyttelsesudstyr til alle dem, der gerne vil gøre indtryk med både udstyr og evner, om det så er på ski, snowboard eller mountainbike. Hos trendysport sælger vi eksklusivt SHRED i Danmark, og vi glæder os over at kunne præsentere dette fremadstormende og innovative brand til et dansk publikum.