Om os

Trendysport er en af de førende indenfor salg af kvalitets og eksklusivt skitøj og skiudstyr fra Spyder, Leki og Shred - både online og i vores fysiske butik for ski- og snowboardentusiaster. Jeg, Frank Jakobsen, er grundlægger af Trendysport, og sammen med mine fantastiske medarbejderne hos, Trendysport, har vi alle en kæmpe passion for actionsport, hvor fællesnævneren naturligvis er ski. Men både sommer og vinter sport følger vi gladeligt med i. Jeg stiftede Trendysport fordi jeg synes at uanset, hvor man bor i Danmark, skal kunne købe det bedste gear på markedet. Kvalitet og service er alfa omega for mig og mine medarbejdere. Derfor arbejder vi udelukkende med produkter og gear, som vi kan stå 100% i mål for. Selv kører jeg kun med det bedste gear fra Spyder, Leki og Shred, og jeg kan kun anbefale dig det samme. For mig er det ekstremt vigtigt at hele din oplevelse hos Trendysport bliver fantastisk. Fra den første kontakt til den sidste gang du bruger dit gear ude i bjergene, på pisterne eller til afterski. Det er utroligt vigtigt at det gear fra Spyder, Leki og Shred, som du har købt hos Trendysport leverer hver gang, uden undtagelse og uden fejl!

Vi synes at kundeservice er en stor del af at føle sig tryg ved at handle på nettet. Derfor svarer vi altid vores e-mail hurtigst muligt. I enkelte tilfælde kan det dog gå op til 12 timer. Ringer du på 21608218 i hverdagene mellem 09-16 kan komme i kontakt med mig på telefon. Du skal også være velkommen til at ringe uden for åbningstid. Vi har stor erfaring med produkterne og anvender mange af dem på ugentlig basis. I fællesskab samler vi al vores viden og erfaring for at kunne hjælpe dig med at finde det du søger og det som passer dig bedst. Vi håber at du får den bedste købsoplevelse hos os. Men først og fremmest håber vi at dit gear kan hjælpe dig til at få en fantastisk dag på bjerget eller i skoven! Ring gerne til mig eller mine medarbejdere, hvis du ønsker mere info om dem. Sandsynligheden for at en af os har prøvet trøjet eller udstyret er kæmpe stor, så derfor kan vi også give dig vores ærlige mening om det, som du er på udkig efter. 

Se gerne videoen på ca. 1 minut herunder, hvor du kan møde mig, Frank (Indehaver), og du kan få et indblik i vores fysiske butik i Herlev. 

Udvikling og service gennem mange år

Trendysport er resultatet af en visionær videreudvikling af Marforce Sport, som har eneret på salg af det amerikanske tøjmærke, Spyder, i Danmark. 

Siden 2000 har vi fra vores hovedkontor og butik i Herlev solgt Spyder til vores danske kunder, og det bliver vi ved med – nu bare som Trendysport – fra vores showroom og fra vores webshop.

Hos Trendysport er service altafgørende for os. Vi går gerne de ekstra meter der skal til, for at du som kunde føler, at du har fået den bedste service overhovedet. Derfor gør vi også alt hvad vi kan, for at undersøge muligheden for at f.eks. få din drømme Spyder skijakke hjem til dig, hvis vi ikke lige har den i sortiment. 

Ny profil: Flere brands – samme kvalitet

Som et afgørende led i fremtidsvisionen for vores forretning har vi udover en navneforandring til Trendysport nu også fået muligheden for at føre to andre lækre brands, der ligesom Spyder appellerer til en aktiv livsstil og især skisport: LEKI fra Tyskland og italiensk-amerikanske SHRED.

Spyder sælges kun via vores butik og webshop, mens LEKI og SHRED også er tilføjet detailleddet.

 

Spyder

Spyder er et unikt amerikansk tøjfirma, der designer moderne outdoor-beklædning af højeste kvalitet og komfort. Inden for skitøj er Spyder blandt de førende og bl.a. fast leverandør til det amerikanske ski-landshold, US Ski Team.

Men Spyder er meget mere end det – f.eks. er skuespiller og racerkører, Patrick Dempsey, ambassadør for Spyders øvrige kollektioner - og Trendysport sælger Spyder-produkter til alle årstider.


LEKI

LEKI producerer skistave og handsker med tysk sans for innovativ kvalitet og øje for tidens trend. Hos trendysport er vi stolte af at have agenturet på at føre LEKIs ’Alpine’-kollektion i Danmark, for LEKI er ekspert i fart, teknik og kontrol, der manifesteres i det patenterede Trigger-system.

Det er bl.a. derfor, at topatleter som Ted Ligety, Mikaela Shiffrin og Felix Neureuther alle racer ned af World Cup-pisterne med et par LEKI-skistave i hænderne.

 

SHRED
Det er den amerikanske stjerneskiløber og OL-vinder, Tom Ligety, og italienske designere, der står bag SHRED: SHRED designer markedets fedeste goggles, solbriller, hjelme og beskyttelsesudstyr til alle dem, der gerne vil gøre indtryk med både udstyr og evner, om det så er på ski, snowboard eller mountainbike. Hos trendysport sælger vi eksklusivt SHRED i Danmark, og vi glæder os over at kunne præsentere dette fremadstormende og innovative brand til et dansk publikum.

 

Besøg vores butik i Herlev

I vores butik i Herlev har du mulighed for at se og prøve alt tøjet, som du finder her på siden. Du finder vores åbningstider her

Gå til top