Her på siden finder du vores Lifestyle Spyder bukser og shorts til herrer, damer og børn. Vores Lifestyle Spyder serie er kendetegnet ved bukser og shorts, som har mange anvendelsesmuligheder. 

Vores udvalg - Bukser

Du finder mange forskellige slags bukser og shorts fra Spyder. 

Udvalgte bukser kan benyttes på en travl arbejdsdag, som f.eks. Painted On til damer eller 6 Pocket Pant til herrer. På en afslappende søndag er vores Sylent Pant et sikkert hit hos damerne. Hertil har vi også tætsiddende bukser, som kan anvendes til fitnesstræning, løb eller som skiundertøj. 

Vores udvalg - Shorts

Vi har Spyder shorts til både damer og herrer. Fælles for shortsene er, at de er lavet i nogle lækre materialer med et fedt design. 

Vores dame shorts fra Spyder Obsess i sort og grå er designet til at sidde tæt og i strækbart materiale, der er strategisk rigtigt placeret. Således øges bevægelsesfriheden, samtidig med at de sidder super godt, og der er tilmed ventilation i shortsene.  

Vores herrer Zeno shorts fra Spyder er udviklet i et klassisk løst design. De er lavet i et lækkert blødt materiale, som holder dig komfortabel, cool og tør. Derfor er de perfekte til fitness og løb eller en afslappet søndag i hjemmet.

Alt i alt 

Som du nok har fået en ide om nu, så kan vores Spyder Lfestyle serie utrolig mange ting. Anvendelsesmulighederne er mange, og det er kun dig der sætter grænsen, for hvad tøjet skal bruges til. 

Har du spørgsmål til produkterne, så kontakt os gerne på mail info@trendysport.dk eller ring til os på tlf. nr. 21608218 – Så finder vi det rette tøj til dig. 

Tilbage til toppen