EU Prisgaranti

TRENDYSPORT PRISGARANTI

Hos Trendysport bestræber vi os på hele tiden at optimere forholdet mellem butik og kunde og dermed give dig de bedste forudsætninger for at træffe det bedste valg. Det betyder bl.a., at du ikke behøver at tænke over, om den vare du nu har fundet også er billigere et andet sted.

Da vi er autoriseret importør, grossist og forhandler af vores brands, garanterer vi, at du IKKE kan finde samme vare billigere i en anden shop. Vi går endda så langt, at vi kalder det europæisk prisgaranti.

 

 

 

Prisgarantien betyder, at skulle du finde samme/tilsvarende produkt til en bedre pris i en anden webshop i op til 30 dage efter dit køb, så tilbagebetaler vi hele differencen. Det gør vi for, at du skal kunne handle hos os uden at bekymre dig om prisen.

 

Skulle det lykkedes dig at finde produktet til en bedre pris, skal du gøre følgende:

1. Har du endnu ikke gennemført dit køb? Du kan stille og roligt gennemføre dit køb, hvorefter:

2. Herefter skriver du en mail til vores kundeservice info@trendysport.dk med et link og beskrivelse til shoppen, hvor vi finder den lavere pris. Vi skal naturligvis have information og dokumentation for det produkt og pris, du har fundet.

3. Vi afstemmer direkte priser og tilbagebetaler differencen til dig. Dette vil ofte ske allerede inden 24 timer fra du gennemfører dit køb og har mailet din forespørgsel. Du kan trygt handle til den bedste pris hos Trendysport.

 

Prisgarantien gælder:

✔ Garantien omfatter online butikker og gælder i hele EU

✔ Prisen skal kunne verificeres af Trendysport

✔ Prisen skal være butikkens vejledende pris. Dvs. ingen tilfældige kampagner eller tilbud

✔ Produktet skal være samme årgang, vare nr., samt design

✔ Produktet skal være handlet igennem en dansk grossist eller distributør. Det betyder at prisgarantien ikke gælder for parallelimporterede produkter

✔ Det skal være muligt at købe produktet, hvor du har fundet prisen. Garantien gælder ikke for udsolgte produkter

✔ Prisen skal være inklusiv alle øvrige omkostninger, som eks. fragt. Prisgarantien gælder i hele 30 dage efter at du har gennemført dit køb hos Trendysport

Gå til top