Et par gode skistrømper er alfa og omega, når du står på ski. Det er det eneste lag mellem vores fødder og skistøvler, hvilket gør det yderst vigtigt, at dine skisokker tilpasser sig dine fødder, så du får det mest optimale skiløb. Læs vores guide herunder, og find de mest optimale Spyder skistrømper til din skiferie.  

Generelt værd at vide om skistrømper:

  • Syninger omkring foden samt op af skinnebenet
  • Tilbyder brandet højre- venstre fødder
  • Det er ikke altid de kraftige strømper, der er varmest

Skistrømper fra Spyder

Spyder producerer nogle af markedets bedste skistrømper. Vi tilbyder 3 forskellige modeller i 3 forskellige tykkelser. En tyndere udgave, som hedder Pro Liner, en medium udgave ved navn Zenith og den kraftige udgave kalder vi Sport Merino. Fælles for dem alle er, at de er designet og udviklet til at give alle skiløbere den bedste komfort og følelse i skistøvlerne, så man får den bedste følelse med sine ski. Desto tyndere de er, desto bedre overfører vi kræfterne fra ben til fod til støvle og ud i skiene.

Pro Liner

 - er en letvægtsstrømpe med en unik svedtransporterende evne. Den har et anatomisk design, som søger for at konturerne omkring foden passer ideelt og føles let på både højre og venstre fod. 

Jeg bruger selv Pro Liner strømpen på de varme skidage, hvor den skal have ekstra fart på pisterne. Støvlerne strammes mest muligt om den tynde strømpe, så selv de mindste bevægelser i fødderne går direkte i skiene. 

Zenith

- er lavet i temperaturregulerende materialer, der kan justere sig i forhold til dit aktivitetsniveau, og holder dine fødder friske selv efter en hel dag på ski. Skistrømpen er slidstærk, har en tætsiddende pasform, og yder maximal komfort. 

Zenith skistrømper er vores førstevalg, når vi står på ski, da kvaliteten og komforten i denne strømpe er helt unik, og føles virkelig fed. Den skal virkelig opleves.

Sport Merino

- er lavet i en bladning af merinould og syntetiske stoffer, som giver skistrømpen en naturlig varme og komfort. Den er derfor ideel til de kolde og lange skidage på skråningerne. Læg dertil at Spyder Sport Merino er svedtransporterende, og de fremstår i et klassisk design kombineret med flotte kontrastfarver. 

Her på kontoret benytter vi Sport Merino strømpen på de kolde dage på kontoret eller på de dage på skiferien, hvor det er koldt, og vi bare ikke vil fryse.

Hvilken model skal jeg vælge?

Det er meget individuelt om man vælger den ene tykkelse frem for den anden. Fryser du ofte om fødderne, vil vi som minimum anbefale en Zenith skistrømpe eller en Sport Merino, da disse modeller er en del varmere end Pro Liner. Er vejret godt vil vi anbefale en Pro Liner eller Zenith model, så du får endnu mere bevægelse i fødderne/skiene. 

Er du stadig i tvivl om, hvilke Spyder skistrømper der passer dig, så anbefaler vi en Zenith strømpe, da du med denne får en enestående skistrømpe, der kan det meste. Med denne strømpe går du aldrig fejl, og du har samtidig en skistrømpe, der kan anvendes i mange år.  

Hvordan vasker jeg skisokker?

Vi anbefaler dig altid at følge vaskeanvisningerne fra Spyder, og du bør altid vende vrangen ud af skisokkerne. Undlad dertil at benytte skyllemiddel da hverken uld eller tekstiler af kunststof har glæde af dette. 

Hvor mange par skal jeg bruge?

Afhængig af længden på din ferie. Nogle sveder (og lugter) mere end andre, men jeg bruger mine i ca. 2 dage, og så skifter jeg.

Har du spørgsmål til vores udvalg af skitøj?

Vi sidder altid klar til en snak om skitøj. Har du spørgsmål eller bare kommentarer til vores udvalg eller enkelte produkter, så kan du altid fange os på info@trendysport.dk er på telefon 2160 8218.

Tilbage til toppen