Skiundertøj
Skiundertøjet bygger fundamentet for din varme, når du står på ski. Skiundertøj til damer, mænd og børn er derfor grundlaget for en god og varm skiferie. Undertøjets vigtigste funktion er at holde varmen tæt ind til kroppen og transportere sveden væk, så både du og skiundertøjet forbliver tørt. 
Derfor møder du ofte tætsiddende skiundertøj når du handler first layer, skiundertøj eller bare funktionelt sports undertøj.
Kort sagt, skiundertøj er mest effektivt når det sidder tæt til kroppen. Samtidig er det utroligt behageligt at have på.

Skiundertøj fra Spyder
Trendysport forhandler skiundertøj fra Spyder. Spyder producerer noget af markedets bedste skiundertøj der er lavet af de bedste materialer og med fokus på de mindste detaljer. Hertil får du fede farver og mønstre, som sætter prikken over i´et.

Hvilke materialer findes der, og hvad skal du vælge?
Man kan inddele skiundertøj i to forskellige typer materiale. Den ene type er uld, mens det andet er syntetiske materialer, som f.eks. består af polyester.  Hos Trendysport tilbyder vi begge typer. Huron Crew er lavet i strækbart Merino uld mens vores mest solgte er Captain Top & Pant i en kombi af polyester og nylon.
Det er meget individuelt, hvad der er det rette materiale for dig.

Syntetisk skiundertøj
Det syntetiske skiundertøj er det bedste til effektivt at transportere sved væk fra kroppen og give den optimal åndbarhed. Herrernes Captain og damernes Runner er begge lavet i syntetiske materialer af letvægts polyester, der gør, at komforten og din oplevelse af skiundertøjet bliver unik – hver gang du bruger skiundertøjet.
De syntetiske materialer der er i Captain og Runner gør det utroligt nemt at vaske og vedligeholde. For at svedlugte forsvinder kræves det blot en blød vaske tur, hvorefter det tørrer på rekordtid. De syntetiske materialer er yderst slidstærke, og derfor vil skiundertøjet holde i mange år.

Alt i alt får du:
-    Effektiv svedtransport
-    Unik åndbarhed
-    Hurtigttørrende
-    Slidstærkt
-    Lav vægt
-    Koster mindre end uld skiundertøj

Skiundertøj i merinould
Merinould er et lækkert naturmateriale, hvilket gør skiundertøjet dejligt blødt, varmt og bæredygtigt. Spyders Huron Crew til herrer og Huron Crew damer er varmere end skiundertøj i syntetiske materialer, og når Huron Crew bliver vådt, formår det stadig af varme modsat Captain og Runner.
Merinould er mere specielt end traditionelt uld, da det er finere, hvormed det måske ikke klør på huden som vi husker det fra de første uld sæt der kom frem. Derfor oplever du også at prisen på merinould er lidt højere end andet uld samt i øvrigt de syntetiske materialer.
Yderligere fordele ved merinould er, at det er anti-bakterielt, som betyder, at det ikke begynder at lugte på samme måde som det syntetiske. Dermed kan du nøjes med et sæt uldskiundertøj på skiferien. (fjollet ting at nævne da vi jo gerne vil sælge dig lidt mere

Alt i alt giver uld undertøjet dig:
-    Varmer bedre end syntetiske materialer
-    Naturligt og bæredygtigt
-    Varmer selvom det er vådt
-    Anti-bakterielt = kommer ikke til at lugte så hurtigt


Er Spyder skiundertøj ikke dyrt?

Nej, ikke hvis du spørger os. Vi ved godt, at der findes rigtigt meget billigt skiundertøj på markedet, men du får som oftest, hvad du betaler for. 
Hos Trendysport står vi på mål for samtlige af vores produkter, og her er kun udvalgt produkter, som opfylder vores tårnhøje krav om kvalitet.

Trendysports priser er tilmed de bedste i Europa, og uanset om det er Captain, Runner eller Huron, så garanterer vi, at pris og kvalitet hænger sammen, og at du får noget undertøj, der kan anvendes til mangt og meget og ikke kun 6-7 dage om året.
Du kan eventuelt spørge dig selv om, du har råd til at købe flere billige sæt skiundertøj, hvert år eller købe 1 til 2 sæt Spyder skiundertøj (afhængig af dit brug af skiundertøj på skiferien), som holder i mange år?


Benyt skiundertøjet til fitness

Spyder skiundertøj er kendt for sin høje kvalitet, unikke komfort og lange holdbarhed. Undertøjet kan anvendes til meget mere end på skiferien. Undertøjet er nemlig lavet i åndbart materiale, som gør det oplagt at bruge, når du dyrker fitness, løber eller skal have varmt undertøj på til de kolde golf dage.

Har du spørgsmål til vores udvalg af skitøj?

Vi sidder altid klar til en snak om skitøj. Har du spørgsmål eller bare kommentarer til vores udvalg eller enkelte produkter, så kan du altid fange os på info@trendysport.dk er på telefon 2160 8218.