Med en ekstra linse til dine skibriller fra Shred sikrer du, at vejret ikke bliver en udfordring på skiferien. Vejret kan ofte skifte fra godt til dårligt og omvendt. Derfor er det en god en ide, at have en ekstra linse med på pisten, så du enkelt og hurtigt kan skifte din Shred linse. Derved vil du altid har det mest optimale udsyn på pisten, uanset vejrforholdene.

Læs vores guide her til køb af ekstra skibrillelinser.

Vælg den rigtige linse

Når du køber et par skibriller, er det vigtigt at være særlig opmærksom på, hvilken linse der er i skibrillen. Der er nemlig stor forskel på, om det er en linse til solskinsvejr eller overskyet og snevejr.

Det du skal være opmærksom på ved linsen er: VLT.

VLT: Det skal du kigge efter

Skemaet herunder viser VLT, som er en %-sats der fortæller, at jo lavere procenten i linsen er, desto bedre er den til solskinsvejr, og omvendt jo højere procenten er, desto bedre er den i mørkt/tåget vejr. Læg eventuelt mærke til symbolerne under skemaet for, at se hvordan procenten passer til vejret.

Derfor er en ekstra linse nødvendig

Vi anbefaler altid vores kunder, at tilkøbe en ekstra linse til skibrillerne. Det skyldes, at vi ønsker at give dig den bedste oplevelse på pisten, når du er på skiferie.

Ved at have en ekstra linse, som nemt kan ligge i inderlommen uden at genere, så er du dækket godt ind på skiferien, og du undgår at miste tid på pisterne, fordi du ikke har et godt udsyn, da vejret ikke passer din linse.

Nemt og hurtigt at skifte Shred linse

Shred har gjort det utroligt simpelt, nemt og hurtigt at skifte linsen ud i skibrillerne. Det tager blot 30 sekunder at skifte! Til alle vores ekstra linser medfølger en billede guide til, hvordan du skifter linsen på skibrillen. 

Stadig i tvivl?

Er du i tvivl omkring, hvilken linse/ekstra linse der passer dig og dine behov, så kontakt os gerne og vi vejleder dig gerne, så du finder den optimale linse.

Gå til top