Samme kvalitet - bare billigere

Kvalitet behøver ikke at koste en formue.

Handler du i vores Outlet tænker du måske, at produkterne ikke er lige så gode grundet udsalgsprisen. Det er ikke rigtigt.

Vores Outlet produkter har nemlig samme kvalitet, komfort og lækre detaljer, som alt andet vi sælger. Den eneste forskel er, at vi har et begrænset udvalg, da produkterne er fra sidste års kollektion. Og så sparer sparer du bare op til 50% ved at handle her! 

Spyder udsalg

I vores Outlet har vi Spyder udsalg på de varer, som vi kun har et begrænset udvalg tilbage af. Som ofte har vi kun tilbud på Spyder skitøjet i vores Outlet, når vi kun har 1 eller få stk. tilbage fra vores gamle kollektioner.

Finder du noget her på siden i din størrelse, er det derfor med at slå til hurtigt – For det kan nemt være udsolgt i morgen. 

Leki udsalg

Tilbud på Leki skihandsker og skistave er nedsat med op til 50%.

Vi har Leki skistave og skihandsker til herrer, damer og børn på udsalg, når f.eks. vores lager skal tømmes eller vi kun har et begrænset udvalg tilbage.

Leki er et meget populært mærke, som adskiller sig på markedet via sit unikke Trigger System, der gør, at handske og stav bliver smeltet sammen.

En lille lås mellem tommelfingeren og pegefingeren forbinder din skihandske med skistaven, hvor du klikker låsen fast på din skistav. Låsen kan du f.eks. se på Griffin skihandsken og på World Cup Racing skistaven.

Systemet går fra hinanden ved styrt, og du undgår dermed brækkede fingre. Smart ikke?

Shred udsalg

Er du på udkig efter tilbud på skibriller, skihjelme eller måske et rygskjold? Med beskyttelsesudstyr fra Shred til skiferien får du optimal beskyttelse og tryghed.

Vi anbefaler dig, at købe dine Shred skibriller sammen med en Shred skihjelm. Det giver dig det bedste fit og oplevelse af produkterne, da skibrillerne helst skal flugte med hjelmen og sidde tæt, så der ikke kommer sne og kold luft ind i mellem hjelmen og brillen.

Spar 50% på vareprøver fra Spyder, Leki og Shred

Til hver sæson får vi en del vareprøver hjem af tøj og skiudstyr, som først kommer på markedet året efter. Det betyder, at vi ofte kun har en størrelse eller en model hjemme af produktet.

En vareprøve har tilsvarende kvalitet og komfort som alle vores øvrige produkter, men sælges som regel med 50% rabat. Det gælder alle vareprøver fra Shred skibriller og Leki skistave til Spyder skijakker og skibukser til herrer, damer og børn.

Har du spøgsmål?

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål omkring vores tilbud eller produkter her i vores Outlet. Du kan fange os på info@trendysport.dk er på telefon 2160 8218.

Gå til top