Uanset om du er til golf, fitness eller skisport er det vigtigt at have træningstøjet i orden. 

Dit træningstøj skal være så behageligt som muligt så du kan bevæge dig uden problemer og dermed yde dit bedste.

Hos Trendysport er kvalitet altid i højsædet og derfor har vi valgt at håndplukke vores produkter fra de førende brands på markedet for at sikre vores kunder den bedst mulige komfort når de træner. Vores udvalg er stort og vores priser er knivskarpe, så uanset hvad der er din favoritsport så har vi helt sikkert noget der kan friste dig

Spyder mutifuktionelle træningstøj

Med Spyders træningstøj til herrer, damer og børn sikrer du dig ikke kun træningstøj til løb og fitness, men også inderlag og mellemlag til skiferien.

Spyder har nemlig udviklet træningstøj, som er åndbart og svedtransporterende, hvilket vil sige, at det transporterer svenden væk fra din krop og ud i luften. Dermed bliver du holdt varm og tør uanset hvad du laver.

Skal træningstøjet være tætsiddende? 

Det er helt efter din smag og behov om det skal være tætsiddende eller ej. Vi har både tætsiddende og løst. Ved vores tætsiddende Spyder tøj som Structure sikrer du, at blodet altid når ud til de arbejdende muskler. Er du mere til det løse som Freestyle, Webstrong eller Limitless føles det utroligt let, og du vil også kunne anvende det på en afslappende søndag. 

På de varme træningsdage bruger jeg selv en Spyder Captain trøje med en Webstrong eller Limitless trøje uden på. Når temperaturerne falder og det regner eller blæser, har jeg altid en Spyder træningsjakke på, som stopper vand og vind. Se fx Diffuser

Designet til træningsundertøj? 

Spyder går meget op i detaljerne, og derfor passer træningstøjet perfekt til Spyder undertøj - se vores udvalg her.

Har du spørgsmål til vores udvalg?

Har du spørgsmål eller bare kommentarer til vores udvalg af træningstøj eller enkelte produkter, så kan du altid skrive os på info@trendysport.dk eller ringe på telefon 2160 8218.