Vores Spyder udvalg

Overgangsjakker er jakker, som vi bruger, når vi går fra en årstid til en anden.

I denne kategori ”Overgangsjakker” finder du derfor Spyder forårsjakker, sommerjakker og efterårsjakker til damer, herrer og børn. Vi har et bredt udvalg af Spyder overgangsjakker, hvor du finder alt lige fra dunjakker og skaljakke (regnjakker) til core sweatre og insulators.

Herunder vil jeg kort guide dig igennem de fire jakketyper, så du kan få jakken, der passer til dit behov.

Dunjakker

Spyder dunjakker findes både med syntetiske dun og ægte dun. Syntetiske dun er mindre sart end dun, da fibrene er i stand til at holde deres form, selv efter lang tids brug. Derfor har vi mange år tilbudt Spyders Geared Hoody, som helt klart af en af vores mest populære overgangsjakker. Geared jakken er fantastisk, når årstiden siger hen på efteråret eller tidligt forår. Faktisk har jeg selv tilmed benyttet jakken om vinteren, når temperaturen var over frysepunktet, hvor den gav fantastisk varme. 

I år har vi tilmed fået endnu flere modeeller af dunjakker hjem, så bl.a. Vintage.

Skaljakker

Skaljakker bruges ofte inden for ski. Det er jakker, som er vand- og vindtætte uden foring, og dermed kan du selv bygge din varme op under jakken. Som overgangsjakke er de lige så geniale! Vejret er jo meget omskifteligt i foråret og efteråret, hvor der kan være alt fra høj solskinsvejr til regn- og snevejr. Derfor er en skaljakke som f.eks. en Jagged Shell eller en Diffuser Shell et godt alternativ, da du på solskinsdage ikke behøver varmen fra en trøje, men blot kan nøjes med skaljakken.

På de kolde og regnfulde dage vil en trøje som f.eks. en Glissade eller en Bandit sweater give dig den varme, som du har bruge for. 

Core Sweatre

Spyder score sweatre er unikke på markedet, da deres strik ikke ses hos andre producenter på markedet, og vi og vores kunder elsker det! Vores core sweatre findes i tre forskellige tykkelser, og fleecen i core sweatrene giver utrolig god varme, hvor komforten bare må opleves.

Vores ”tynde” sweater hedder Bandit, og kan benyttes som overgangsjakke fra april til oktober. Hertil kan den faktisk også anvendes på de kolde skidage som mellemlag under skijakken. Spyders mellem tykkelse core sweater er f.eks. Alps eller Wengen. De giver ekstra varme, da de er tykkere i fleecen sammenlignet med Bandit trøjen. Dermed kan de også bruges hele foråret og efteråret. Den tykkeste sweater vi har i sortiment er Formosten til herrer og Major til damer. Komforten heri er virkelig unik, og de giver super varme. Til dig der har en tendens til at fryse meget, er dette den oplagte overgangsjakke.  

Insulators

Insulators fra Spyder er måske mest kendt som inderlag under skaljakke, når du er på skiferie. Faktisk producerer Spyder insulators i så god kvalitet og med så meget komfort, at de kan anvendes til meget mere. Vores Glissade Insulator er et perfekt eksempel på en insulator, som kan anvendes som overgangsjakke. Jeg går så langt og siger, at den dækker dine behov mindst 10 måneder om året. Spyder insulators er åndbare og med PrimaLoft isolering og Downproof Triple Ripstop, som holder tæt på kroppen.

Har du spørgsmål til vores udvalg af Spyder overgangsjakker?

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores udvalg eller enkelte produkter, så kan du altid fange os på info@trendysport.dk er på telefon 2160 8218.  Så kan vi sammen finde den perfekte overgangsjakke, der dækker dine behov.