Ski huer & halsrør

Her på siden finder det bedste og mest profileret hovedbeklædning, som er speciel udvalgt fra Spyder og Shred. Om du er til huer, caps, halsrør eller måske pandebånd, så har vi helt sikkert den accessory, der fuldender dit outfit og sætter prikken over i´et på dit look. 

Skihuer 

Vi har skihuer fra Spyder og Shred, som er lavet i dejligt blødt og varmt fleece i alle farver. Vi har f.eks. unisex Shred Park Beanie huer i sort, gul og neon grøn og Shred Empire Beanie huer i navy/rust, pink og grøn

Dertil har vi Spyder drenge skihuen Reversible Brim, som kan vendes begge veje med to forskellige design. 

Halsrør 

Halsrør fra Spyder har uendelige brugsmuligheder. Halsrør er lavet i et strækbart materiale, der ved hjælp af nano-teknologi yder ekstra varme. Brug Spyders halsrør til beskyttelse mod sol, vind, sne og kulde. Materialet har en solbeskyttende faktor på 20.

Her på kontoret bruges det både som halstørklæde, hue og pandebånd. Det tynde materiale gør den oplagt til brug under din skihjelm. 

Halsrør fra Spyder findes i mange forskellige farver, og vi har bl.a. farverne blå, sort/grå/hvid, pink og sort.

Vi kalder halsrør fra Spyder "Legendariske" på grund af deres fede desigs, samt at halsrørene kan benyttes til alle mulige formål. Halsrør er som tidligere nævnt selvskrevet til enhver form for aktivitet, og kan på de helt kolde vinterdage og skidage kombineres med en hue, så ansigtet også er godt beskyttet. Der er et hav af måder, et halsrør kan bæres på, så det er kun din fantasi, der sætter grænser.

Skipandebånd 

Vi tilbyder smarte og moderne headban/pandebånd fra Shred i heavy knitted kvalitet.

De varmer utrolig godt, sidder perfekt og kan samtidig anvendes på skiferien og hele den danske vinter. Flere og flere har gerne et headban i tasken, når de drager på ski, da det giver et anderledes og tilmed moderne look. 

Vores pandebånd til ski findes i mange forskellige farver, som f.eks. navy rust, neon grøn og pink

Gå til top