Rygskjold og skihjelme fra Shred

Her på siden finder du vores udvalg af Shred rygskjold til børn, damer og herrer. Kvaliteten og beskyttelsen af rygskjoldene er helt i top, og herunder vil vi guide dig igennem, hvad du skal være opmærksom på, når du køber rygskjold. 

På denne side har vi også lagt vores skihjelme fra Shred på, som du kan læse mere om her.

Størrelse af rygskjold 

Når du shopper rygskjold fra Shred, skal du være meget opmærksom på størrelsen, ligesom du skal med alt andet beskyttelse. For at få 100% gavn af beskyttelsen og sikkerheden af rygskjoldet skal det passe, da det ellers vil være irriterende at køre med. Især hvis rygskjoldet er for lille, får du ikke tilstrækkelig beskyttelse. Er rygskjoldet derimod for stort, så vil det sidde og genere dig nakken, og rygskjoldet vil mindske din bevægelighed.

Når du klikker dig ind på vores rygskold, som f.eks. Vest Back Pro, finder du altid en størrelsesguide, så du nemt kan finde din størrelse. 

Teknologien i Shred rygskold

Der findes mange forskellige rygskjold hos mange udbydere. Hos Trendysport har vi udvalgt de bedste af de bedste rygskjold hos Shred, som alle er udviklet med den banebrydende Slytech teknologi, og som mange professionelle skiløbere benytter. 

Slytech er en unik teknologi, som først og fremmest har en utrolig stødabsorberende egenskab, samtidig med at Slytech rygskjoldet former sig efter din ryg. Det stødabsorberende materiale gør, at risikoen for brækkede knogler mindskes betragteligt. Derfor kører vi altid med Shred Slytech rygskjold. 

Pris

Prisen spiller ofte ind, når man skal vælge et rygskjold. Du kan ofte måle kvaliteten og sikkerheden på rygskjoldet ved at se på prisen. Sikkerhed og beskyttelse er et sted, hvor det kan få fatale konsekvenser at spare. Vores rygskjold er de nyeste og mest moderne rygskjold på markedet, som yder en større sikkerhed. 

Ydermere er alle vores rygskjold type 2 godkendt, således at du også kan benytte rygskjoldet på motorcykel. 

Pasform & Vest 

Vores Shred rygskjold kommer i en vest, da det sidder behageligt tæt, og dermed føler mange, at Shred Slytech rygskjoldet sidder mere komfortabelt og sikkert på kroppen. Hertil får du en optimal pasform, da rygskjoldet tilpasser sig din ryg. 

Vesten gør ydermere, at du får et ekstra isolerende lag, hvilket er en fordel på de koldere skidage. 

Bonusinfo: Det er super nemt at vaske vesten, hvis den mod forventning skulle komme til at lugte. Alt du skal gøre, er at tage selve rygskjoldet ud af vesten og derefter smide vesten i vaskemaskinen og følge vaskeanvisningerne.

Vi anbefaler et Shred Slytech rygskjold

Et rygskjold er et effektivt værn mod slag og værre skader på ryggen. Vi, hos Trendysport, kører alle med rygskjold og kan kun anbefale at du, for din egen skyld, gør det samme. Det er altså verdensklasse rygskold, der giver verdensklasse beskyttelse! 

Husk skihjelmen 

Udover at beskytte ryggen med et Shred Slytech rygskjold, er det mindst lige så vigtigt at beskytte hovedet. 

Skihjelme er basisudstyr, og under kategorien Skihjelme finder du et stort udvalg af Shred skihjelme, som vi anbefaler du bruger. Der finder du også en guide til den rigtig størrelse på din nye skihjelm.

Gå til top