Spyder Herrer
DARE BUKSER - ACID

2.720 DKK

Spyder røde skibukser til herrer.
Røde herrer Spyder skibukser

Spyder Herrer
PROPULSION SKIBUKSER - VOLCANO RØD

2.720 DKK

Spyder Damer
WINNER BUKSER - HVID/RØD

2.000 DKK

Spyder Damer
WINNER BUKSER - HVID/SORT

2.000 DKK

- 20%
BOY´S ACTION BUKSER - RAGE

Spyder Drenge
BOYS ACTION BUKSER - RAGE (str. 16)

1.500 DKK1.200 DKK

BORMIO SKIBUKSER - SORT herrer - Spyder

Spyder Herrer
BORMIO SKIBUKSER - SORT

3.680 DKK

Spyder dame skibukser sorte AMOUR

Spyder Damer
AMOUR BUSKER - SORT

3.200 DKK

DARE TAILORED - SORT herrer skibukser med høj kvalitet

Spyder Herrer
DARE BUKSER - SORT

2.720 DKK

- 50%
BORMIO PANT - SORT Skibukser fra Spyder til herrer

Spyder Herrer
BORMIO BUKSER - BRED MODEL - SORT

4.600 DKK2.300 DKK

Spyder dame skibukser sorte - W REVELATION PANT

Spyder Damer
REVELATION BUKSER - SORT

3.600 DKK

Blå herrer skibukser spyder DARE TAILORED - BLÅ

Spyder Herrer
DARE BUKSER - FRENCH BLUE

2.720 DKK

Røde spyder skibukser DARE TAILORED herrer

Spyder Herrer
DARE BUKSER - RØD

2.720 DKK

BORMIO grønne skibukser herrer spyder

Spyder Herrer
BORMIO BUKSER - GRØN

3.680 DKK

TURRET SHELL PANT - SORT Skalbukser fra Spyder sorte herrer

Spyder Herrer
TURRET SKALBUKSER - SORT

2.850 DKK

WINNER TAILORED - SORT DEMIN Skibukser Spyder dame

Spyder Damer
WINNER BUKSER - SORT DEMIN

1.760 DKK

Skibukser Spyder dame WINNER TAILORED - RED CAMO

Spyder Damer
WINNER BUKSER - RED CAMO

1.760 DKK

WINNER ATHLETIC - SORT DEMIN Skibukser Spyder dame

Spyder Damer
WINNER BUKSER - SORT DEMIN

1.760 DKK

WINNER ATHLETIC - SORT Skibukser Spyder dame

Spyder Damer
WINNER BUKSER - SORT

1.760 DKK

WINNER ATHLETIC - BLÅ DEMIN farvet skibukser til damer fra Spyder

Spyder Damer
WINNER BUKSER - BLÅ DEMIN

1.760 DKK

- 20%
TRAVELER BUKSER - SORT - Sorte dame skibukser på tilbud Spyder

Spyder Damer
TRAVELER BUKSER - SORT

3.500 DKK2.800 DKK

- 20%
TRAVELER BUKSER - HOT PINK

Spyder Damer
TRAVELER BUKSER - HOT PINK

3.500 DKK2.800 DKK

- 50%
BOYS PROPULSION - GRØN

Spyder Drenge
PROPULSION BUKSER - GRØN

1.700 DKK850 DKK

- 20%
BOYS PROPULSION - SORT

Spyder Drenge
BOYS PROPULSION - SORT

1.360 DKK1.088 DKK

- 20%
Store størrelser på drenge skibukser - BOY´S FORCE PLUS

Spyder Drenge
FORCE PLUS BUKSER - SORT

1.800 DKK1.440 DKK

BOY´S ACTION SKIBUKSER - RAGE - Spyder drenge skibukser

Spyder Drenge
BOYS ACTION BUKSER - RAGE

1.200 DKK

- 20%
GIRLS VIXEN SORT

Spyder Piger
VIXEN BUKSER - SORT

1.500 DKK1.200 DKK

- 20%
GIRLS VIXEN PINK

Spyder Piger
VIXEN BUKSER - PINK

1.500 DKK1.200 DKK

Spyder drenge skibukser - tilbud BOYS PROPULSION SORT

Spyder Drenge
PROPULSION BUKSER - SORT

1.440 DKK

- 20%
TEMERITY BUKSER - SORT

Spyder Damer
TEMERITY BUKSER - SORT

3.000 DKK2.400 DKK

- 20%
TEMERITY BUKSER - RØD

Spyder Damer
TEMERITY BUKSER - RØD

3.000 DKK2.400 DKK

- 50%
Skbukser Spyder ME TAILORED - SORT

Spyder Damer
ME BUKSER- SORT

3.100 DKK1.550 DKK

Herrer skiunderbukser til skalbukser GLISSADE PANT - SORT Spyder

Spyder Herrer
GLISSADE INSULATOR BUKSER - SORT

1.200 DKK

Herrer langeunderbukser Spyder GLISSADE PANT - CAMO PRINT

Spyder Herrer
GLISSADE INSULATOR BUKSER - CAMO PRINT

1.200 DKK

- 50%
BITSY SASSY SUIT

Spyder Piger
BITSY SASSY SUIT

2.200 DKK1.100 DKK

- 50%
MINI EXPEDITION BUKSER - SORT

Spyder Unisex Børn
MINI EXPEDITION BUKSER - SORT

1.400 DKK700 DKK

- 50%
MINI EXPEDITION BUKSER - SORT

Spyder Unisex Børn
MINI THROW BUKSER - SORT

1.400 DKK700 DKK

- 50%
Herrer skibukser spyder PROPULSION TAILORED

Spyder Herrer
PROPULSION TAILORED

3.000 DKK1.500 DKK

Jeg (Frank - Skientusiast og indehaver af Trendysport) vil nedenfor gennemgår, hvilke features og egenskaber du skal være opmærksom på, næste gang du skal ud og købe skibukser. Mange af vores Spyder bukser har vi selv testet på ski, og derved kan vi 100% stå på mål for kvaliteten, funktionaliteten og ikke mindst pasformen.

Isolering eller ej?

Afhængig af dit køn, din stil, din destination, samt din evne til at holde på varmen, kan alle være afgørende elementer for, hvilken type skibukser du skal vælge.
Isolering eller forede skibukser er same-same, men der kan være stor forskel på den foring, der er kommet i bukserne. 40 gram Thinsulate som der fx er i Spyders Dare skibukser kan være rigeligt, selv på en råkold januar dag i Norge, mens 80 gram Thinsulate i et par "No name" uden membran kan virke forbandet kolde selv på en god solskinsdag i efterårsferien.

Skibukserne skal ikke stå alene (synes jeg). De skal suppleres med et par gode lange skiunderbukser. Både for at give varme men også for at tage sveden, så du ikke sveder direkte i nylonen, der som regel er linningen i mange skibukser. 

Skalbukser (skibukser uden fór) er foretrukket af mange pga. letheden i skalbukserne, samt at de ofte sidder løsere og giver en større bevægelsesfrihed. Ulempen kan være, at de hurtigt virker kolde, hvis du ikke sørger for at tage et par varme skiunderbukser indenunder. Jeg er en stor tilhænger af skalbukser, da man ikke er tvunget til at tage et par varme skibuker med foring på, hvis vejret er godt. Er vejret derimod dårligt, så kan jeg tage et par vare skiunderbukser under mine skalbukser, så jeg altid har den rette temperatur med mine skalbukser.

Hos Trendysport og Spyder har vi i år fået et par Glissade Pant på programmet. De er helt fantastiske til dig, der fryser, og føler dig kold, eller bare vil have et par fede og lækre hyggebukser til lejligheden eller til stuen derhjemme. Under dine skalbukser – fx Turret Shell Pant synes jeg, at du får den optimale løsning.

Sååå, foring (isolering) eller ej, afhænger helt af dig og dit behov.

Vandafvisende og åndbare

Når et par skibukser skal vurderes ud fra deres tekniske egenskaber, vil man hovedsageligt fokusere på, i hvor stor grad skibukserne er vandafvisende og åndbare. Det betyder kort sagt, om der er en membran i ski bukserne eller ej.

Hos Trendysport har vi KUN ski bukser med membran. Ski bukser uden membran kan godt anvendes, hvis du er 100% sikker på, at du skal af sted i en uge med høj sol fra morgen til aften, og du ved du ikke får kontakt med sneen - altså sætter dig ned eller falder.

Vand- og vindtæthed måles i henholdsvis g/m2 og mm/m2. Dette tal fortæller om, hvor meget vand materialet og membranen afviser pr. m2, og er din eneste mulighed for, at vurdere om hvorvidt nogle skibukser, vil holde dig tør.
En tommelfingerregel siger, at 5.000 mm/m2 er nok til, at vi kalder det vandtæt. Jeg vil dog anbefale, at du går efter et par med 10.000 eller måske 20.000 mm/m2 som i fx Dare eller Bormio.

Da jeg var barn, havde vi nogle gule regnjakker. De var 100% vandtætte, men til gengæld kunne kroppen ikke ånde, og man endte ofte med at være mere våd under jakken og ski bukserne, end man ville ha’ været ved at gå i regnen uden den gule ”kogekedel”. 

I dag er man blevet så meget dygtigere rent teknisk at kombinationen af vand- og vindtæthed er fremragende i de fleste produker (i hvert fald her på siden). Derfor er alle vores skibukser også åndbare, så du ikke bliver våd og klam under skibukserne. 

Membran

Membranen er den tekniske betegnelse for det materiale, som gør dine skibukser vandafvisende og åndbare. Membranen er et supertyndt stykke plastmateriale i ski bukserne, der er syet ind mellem linning, fór og yderstof. Membraner produceres mange steder af mange firmaer og på mange forskellige måder. Fælles for dem alle er, at de udnytter de fysiske egenskaber i vand.

Det betyder kort sagt at de vandmolekyler, der kommer via regn, er så store at de ikke kan trænge igennem membranen på skibukserne, mens de svedmolekyler vi selv producerer gennem aktivitet, er så små, at de godt kan trænge gennem membranen. Vupti, så kan du ånde i dine ski bukser og samtidig sørge for, at du ikke bliver våd.

Det er ingen hemmelighed, at en stor del af prisen på teknisk skitøj ligger i membranen. Men gå ikke ned på skibukser uanset om du er på udkig efter skibukser til damer eller herrer. 

Lommer

Det er min anbefaling, at du ikke må have for store lommer i skibukserne til damer og mænd. Jo større lommer du har, desto mere putter du i dem. Derved forringer du bevægeligheden for dig selv. Rent teknisk skal du også være opmærksom på, om lynlåsene er vandtætte, eller om de lukker op eller ned. En lynlås der lukker ”ned” betyder at tingene i lommen ret let falder ud. Ved Spyder ski bukser skal du ikke være nærvøs om lommerne og lynlåsene hertil er vandtætte, for alle lommerne i både Spyder skijakker og skibukser er 100% vandtætte.

Forstærkning

Herrer og dame skibukser bliver udsat for en del. Du bevæger dig i dem dagen lang, og hvis ikke syningerne er lavet ordentligt, eller ikke har en ordentligt membran, så kan det hurtigt gå galt.

Der hvor jeg synes, at det giver værdi at have forstærkning på bukserne, er nederst på benet, hvor dine ski ofte kommer op, og ridser indersiden af det modsatte ben. Derfor har alle Spyder skibukser forstærkninger. Se fx Bormio, Dare eller Revelation Pant.

Features

Diverse Spyder skibukser tilbyder alle noget forskelligt, men udover de allerede nævnte ting skal du gøre op med dig selv, om du er til seler, eller måske ønsker at bruge et bælte.

Der kan være forskel nede i benene, hvor alle Spyder bukser har snefang, der kan lukkes ud over støvlerne, som gør, at der ikke kommer sne op ad benet.

En anden vigtig feature ved f.eks. Spyder skibukser er, at de alle kan justeres ind ved livet. Dette gør, at skibukserne sidder optimalt og efter dit behov, hvilket naturligvis er et stort plus. Baglommer, lommer til lidt værktøj/udstyr mm. og andre features kan også være gavnligt, og kan du sætte hak ved de ovennævnte ting, går du ikke helt galt i byen.

Forstærkede syninger

En af de vigtigste dele i at holde et par skibukser vandtætte og give dem en lang holdbarhed, er forstærkede syninger.

Noget af det du betaler for, er et gennemarbejdet materiale og forstærkede syninger. Det gælder naturligvis for alle Spyder skibukser. Skibukser uden forstærkninger holder ikke så lang tid, det siger næsten sig selv.

Nu er det op til dig

Det er ikke nødvendigvis let at købe skibukser, og mange synes, at det er et let sted at spare penge. Måske fordi vi ikke kan bruge dem til så meget andet, men det er min opfattelse, at bukserne er mindst lige så vigtige som jakken og andre skidele, der har front mod vind og vejr. 

Hvorvidt du er til den ultimative Bormio eller vores Value for Money Dare skibukser er op til dig. Måske er du mere til luksus og finesse i Revelation eller skal du ”bare” have et par gode solide Winner Tailored Pant der holder 10K/10K i membranen og stadig kan det meste.

Design skifter løbende, men husk på at man aldrig gå galt i byen med et par kvalitets skibusker. Valget er dit, og du skal finde de bukser, som bedst dækker dine behov.

Har du spørgsmål til vores guide eller skibukser?

Vi sidder altid klar til en snak om vores skibukser og skitøj generelt. Har du spørgsmål eller bare kommentarer til vores udvalg eller enkelte produkter, så kan du altid fange os på info@trendysport.dk er på telefon 2160 8218.

Tilbage til toppen