Tekniske beskrivelser

Spyder tekniske beskrivelser

 

3M™ Thinsulate™ Insulation

Thinsulate er for mange danskere forbundet med bestemte produkter, men Thinsulate beskriver i virkeligheden den form for isolering, disse produkter indeholder.

3M™ Thinsulate™-isoleringen er tynd og alligevel beskyttende med et klassisk renomme som en af de mest pålidelige termosyntetiske isoleringer. Mikrofibrene, der udgør 3M™ Thinsulate™-isoleringen, indkapsler effektivt luft og reflekterer nemt kropsvarme, så produktet forbliver dobbelt så varmt som et produkt af dun og andre polyesterisoleringer, når man sammenligner lignende tykkelser.

Hemmeligheden bag succesen skal findes i de unikke fiberkonstruktioner, som er finere end de fleste andre fibre i andre syntetiske isoleringstyper. De unikke fiberkonstruktioner er derfor mere effektive til at forhindre varmetab, mens de indkapsler og holder på den isolerende varmeluft, så du er varm for livet.

 

HydroWEB

Spyders HydroWEB giver produktet en fantastisk åndbarhed, samt gør produktet 100% vind- og vandtæt i alt slags vejr. HydroWEB er nemlig en ultra tynd membran, som blokere for alt lige fra blæst og regn til sne og stormvejr. Samtidig med at HydroWEB ikke tillader vand og vind at trænge igennem, så formår HyrdoWEB også et være åndbar, således at sved og fugt fra kroppen bliver transporteret ud gennem jakken. Dermed opnår du altid en perfekt kropstemperatur uanset din aktivitet.     

 

Bemis

Bemis er mere sexet, mere high-tech og mindre profileret end James Bond: Bemis bindende film forbinder forskellige materialer sammen i en stofløsning med stor slitagemodstand og uden synlige syninger. Det betyder, at dit tøj har en højere vandtæthed og endnu større holdbarhed. Samtidig fastholder teknikken produktets smarte look stort set uden tilføre volumen.

 

Bryte

Bryte er fællesdefineringen på neonfarverne i Spyders produkter.

 

Core

’Core’ henviser til hvordan, produktet er vævet sammen af kernekabler af tråd, der sikrer større holdbarhed og slidstyrke. Den originale og for Spyder eksklusive core sweater ligner og føles nemlig som en sweater men har en teknisk kunnen og komfort som en soft shell.

 

Down

’Down’ er engelsk for dun og er på mange måder naturens egen perfekte isoleringsmateriale. De små fibre er fjerlette (sjovt nok), trykbare og utroligt effektive til at fastholde varme. Down måles og kvalitetsrangeres i ’power fill’, hvilket betyder, at jo højere tallet er, jo bedre er kvaliteten, og jo bedre kvaliteten er, jo bedre er varmen.

 

 

Spyder - DryWEB™

Spyders innovative DryWEB™-teknologi absorberer og transporter sikkert og behageligt kropsfugt.

 

DWR Spylon™
Spyders egen DWR Spylon™ udgør den ultimative og hydrofobi-brugervenlige teknologi, som afviser vand og sne, afkorter tørre-tid og får dig til at blive længere udenfor – varm og tør.

 

GORE-TEX®

Ligesom Thinsulate™ er GORE-TEX® måske også mest og desværre fejlagtigt kendt som særlige og populære mærkevareprodukter. Men hverken Thinsulate™ eller GORE-TEX® er tøjmærker men derimod innovative og patenterede teknikker indbygget i tøjet.

GORE-TEX® er en verdensklasse løsning til alle former for vinterbeklædning, om det så er tøj, handsker eller sko. GORE-TEX® er en elastisk membran, der er notorisk slidstærk mod vand og vind, og som samtidigt sikrer stor åndbarhed. Teknologien holder dig varm, når det er koldt, og tør når du sveder. 

 

Merino Wool

Merino-uld fra Merinofåret er den eneste naturlige fiber-art, der indeholder en kombination af tekniske komponenter, der øger ydeevnen. Merino er den blødeste uldfiber og på samme tid temperaturregulerende, så tøjet holder dig varm, selvom det er vådt. Samtidig forhindres kropslugt vha. af et antibakterielt stof i ulden.

  

Spyder - OSMO®

Spyders egen revolutionerende OSMO®- teknik har erklæret krig mod kulde og vinder kampen ved at fastholde kernetemperaturen og udlede kropsfugt. OSMO®- stoffet har bogstaveligt talt en uovertruffen åndbarheds-rate på 30,000, hvilket vil sige, at sne og regn ikke trænger igennem den ydre skal-lag, mens et fugt-udledningssystem transporterer kropsfugt væk fra dig. Og resultatet bliver, at du holder dig varm, tør og i stand til at bruge endnu mere tid på pisterne.

·      Vandmodstands-rate: 20,000mmH20

·      Åndbarheds-rate: 30,000g/qm/24timer

Pertex© Microlight

Fjerlet, blød og slidstærk; Pertex© Microlights tætvævede konstruktion er velbalanceret og forhindrer sikkert og nemt varmetab gennem stoffet, mens teknologien sikrer betydelig vægtreducering og styrke.

 

Pertex© Shield

Pertex© Shield udgør den perfekte balance mellem vandtæthed, åndbarhed samt vind- og vandmodstand og fleksibilitet og letvægtsmateriale. Pertex© Shield fås i to varianter: tolags- eller trelagssystem, og stoffet er utroligt let men modstandssdygtigt overfor indtrænging af vand.

 

PrimaLoft®

 

PrimaLoft®-isoleringens silkebløde kvalitet og varmeholdbarhed minder om gåsedun men er designet med eksklusive slutninger i syningerne og skræddersyet til permanent vandmodstand. Primaloft er det mest lukseriøse materiale, som giver produkterne en helt unik kvalitet og komfort, som du helt sikkert aldrig har oplevet før. Har du endnu ikke prøvet et produkt med Primaloft, så gør den selv den tjeneste - Du vil ikke fortryde.

 

RECCO®

 

Sikkerhed først og fremmest! RECCO®  er et lavine redningssystem, der bruges til at optimere søgningen efter personer begravet i sneen. Teknologien bag RECCO® sikrer, at hjælpen finder hurtigt og præcist frem til de tilskadekomne vha. et navigerende radarsystem. Systemet er to-delt og består af en detektor, som bruges af organiserede redningshold, samt RECCO®-reflekser, der er integreret i materialet på Spyder-produktet. Systemet er permanent fastgjort tøjet og kræver hverken træning til at betjene eller batterier til at fungere.

 

Spyder - ThermaWEB™
Spyders banebrydende ThermaWEB™-isolering indeholder tynde og ultrafine fibre, der indkapsler og fastholder kropsvarmen samt sikrer maksimal åndbarhed, så du effektivt kan holde dig varm og komfortabel længere.

 

Spyder - Thermacool™

Thermacool™ er en syntetisk fiber-art med en duoregulerende teknologi, der giver komfort og holder dig varm, når du er kold, og kølig, når det føles for varmt. Fiber-arten sikrer, at fugten i tøjet fordamper hurtigere end andre materialer og sørger for forøget luftcirkulation.

 

Spyder Xt™

Spyders Xt™-coatning binder sig naturligt og sikkert til produktmaterialet og gør det vandtæt og åndbart, mens du holder dig tør.

 

Spyder Xt.L™

Spyders egen Xt.L™-teknologi er ’i familie’ med Xt™ og består af en ultrafin membran, der sørger for overlegen vandtæt- og åndbarhed. Membranen sikrer, at sne og regn ikke trænger igennem produktets yderste lag, mens et fugt-udledningssystem transporterer kropsfugt væk fra dig.

 

Synthetic Down

Synthetic Down-isolering er et letvægtsalternativ med samme fylde som naturlige dun.

 

X-static®
Sig ’farvel’ til svedlugt og tøj der klæber sig klamt og klaustrofobisk til huden, og sig i stedet ’goddag’ til en højt reguleret kropstemperatur takket være sølv-coatede fibre i X-static®. Teknologien øger produktets kvalitet med permanent og naturlig antiperspirant, antiklæben og termodynamik.

 

Shred tekniske beskrivelser - Solbriller

NoDistortion™ med NXT

Det patenterede Shred NoDistortion linse teknologi forhindrer dine linser i at blive forvrænget. Traditionelle linser bliver ofte med tiden dårligere mod at holde tåge og fugt ude fra at komme ind mellem lagene i linsen. Med Shred NoDistortion NXT teknologi sikrer du, at der ikke kommer dug og fugt ind under linsen, og du vil derfor altid have et optimalt udsyn. Denne teknologi er helt unik, og findes kun hos Shred.

 

Shred NoWeight

Shred Noweight solbriller er som navnet ”NoWeight” siger. De vejer 40% mindre end andre solbriller i Shred serien, da de er lavet af ultra lette og fleksible materialer. Det gør solbrillerne ideelle til den aktive person, der spiller golf, står på ski, cykler, løber eller laver andre former for motion. Det fleksible materiale i Noweight solbrillernes stel gør dem utroligt behagelige at have på, f.eks. sammen med en cykelhjelm, skihjelm eller kasket, da de bøjer og former sig efter dit hoved. Se eksempel her.

Noweight Flex

 

100% UV-beskyttelse

Alle Shred solbriller og skibriller er 100% beskyttende mod solens skadelige UV stråler.

 

Polarized – Oleo/Hydrophobic

Er linsen på solbrillen med Polarized systemet, betyder det, at linsen er vand og fedtafvisende. Derved vil du altid have et klart og skarpt syn gennem solbrillen, uanset hvad der rammer din linse.

 

No-Slip-Pads

No Slip Pads er specielt lavet gummi, der sidder ved ører og næse på stellet. Det sikrer, at solbrillen forbliver fast på næse og ører under aktiv brug, og uanset mængden af fugt. Dermed kan solbrillerne anvendes til et aktivt forbrug, hvor de er optimale at bruge til f.eks. løb, ski, cykling og anden form for aktivitet.

 

Multilayer Acetate

Stellet er lavet i flerlag celluloseacetat materiale således, at det giver stellet ekstra styrke. Samtidig skabes et flot og unikt design, som sjældent ses hos andre solbrille producenter.

 

Ventilation: Air-fog / Airflow

I alle Shred solbriller kombineres ventilations systemet Airflow med Anti-fog systemet, som garanterer dig, at solbrillerne ikke dugger til og at sved-/vanddråberne løber væk fra solbrillen.

 

Shred ”Handmade in Italy”

Shred er et italiensk brand, som selv udvikler, designer og producerer sine produkter i Italien. Læg specielt mærke til at, at største delen af solbrillerne er håndlavet i Italien. Derved kan vi garantere dig en unik kvalitet og fed oplevelse, hver gang du bruger Shred solbriller.

 

Rapid Photo

Med Shred Rapid Photo justerer linsen sig efter solens stråler. Står solen højt på himmelen og solen er skarp vil linsen i solbrillerne automatisk blive mørkere, og derved beskytte dine øjne. Er solen der i mod ikke rettet mod dine øjne, vil linse justeres sig, så du får mere lys ind. Du er dermed altid sikker på, at have det mest optimal udsyn fra solbrillen. Se eksempel her.

Rapid Photo

 

Base 6 curve

Med et Base 6 curve design på Shred solbrillerne får du et fladt og åben stel/linse design. Det betyder, at solbrillernes runding er mere fald, sammenlignet med Base 8 curve, hvor designet mere rundt. Se eksempel her.

Base 6 Curve

 

Base 8 curve

Med et Base 8 curve design på Shred solbrillerne får du et rundt stel/linse design. Det betyder, at solbrillernes stel og linse er mere rund, sammenlignet med Base 6 curve, hvor designet mere fladt. Se eksempel her.

Base 8 Curve

 

Shred tekniske beskrivelser - Skibriller

SHREDWIDE

ShredWide er et unikt linse og rammedesign, der gør at skiløbere får et bedre udsyn på pisten. Det betyder, at du kan se mere foran og fra siden i forhold til ”No Name” skibriller.

Derved har du mulighed for at opdage eventuelle fare på pisten, som f.eks. en skiløber der er på vej ind over din bane, langt hurtigere og derved undgår du styrt og skader.

Videoen herunder viser, hvor meget mere udsyn du har med ShredWide sammenlignet med en konkurrent skibrille.

 

NoDistorien med Poron filter

Med NoDistorien får du et skarpt og klart udsyn gennem linsen, uanset hvor på bjerget du befinder dig. Der er nemlig forskel på, om du er højt oppe på bjerget eller nede i dalen, hvad angår lufttrykket i brillen.

Med NoDistorien er du sikker på, at dine skibriller aldrig dugger til. NoDistortien udligner nemlig altid presset mellem den dobbelte linseramme og lufttrykket. Dertil er der indbygget et Poron filter i skibrillerne, som holder vand og fugt ude, og du vil derfor altid, kunne se alle detaljerne/udfordringerne i landskabet, når du står på ski.

 

Contrast Boosting Linse

Når solen skinner og lyser ned på sneen, skaber det en lys refleksion, som gør det svært, at se de små landskabsdetaljer foran dig i form af spor, huller, ”blødt” sne mm.

Kan du ikke se dette, kan det betyde styrt, da du ikke er forberedt på udfordringerne, der kan opstå, når du suser ned af pisten. Shred har i sine skibriller udviklet Contrast Boosting Linse, som gør, at du kan se alle detaljerne i sneen.

Se hvor meget det betyder for linsen i videoen herunder.

 

NoClog

På kolde og våde dage, kan der ramme vand eller snefnug på din linse. Når varmen fra dit hoved og kulden fra vandet mødes, fører det ofte til at linsen dugger til, og vandet sidder fast på linsen. Med Shred NoClog sikrer du, at dette ikke sker.

NoClog er et behandlingssystem, der får vandet til at glide ned og væk fra skibrillerne.

 

1-2-3 Shred Linse skift

1-2-3 klik og du har skiftet din Shred linse. Med en Shred skibrille kan du enkelt, nemt og hurtigt skifte f.eks. din solskinslinse ud med en natlinse, hvis vejret skifter i løbet af dagen. Dermed kan du altid tilpasse linsen i forhold til lys- og vejrforholdene.

AntiFog

En AntiFog linse er en kombination af to linser, som gør, at Shred skibrillerne aldrig dugger til.

 

NoReflect

NoReflect teknologien i linsen er til for at undgå refleksioner, når du kigger ud gennem skibrillerne.

 

NoBs

NoBs gør det endnu nemmere at skifte linsen, når du er på pisten eller sidder i liften.

 

100% UV-beskyttelse

Alle Shred skibriller er 100% beskyttende mod solens skadelige UV stråler.

Gå til top