En træningsjakke fra Spyder dækker mange behov og aspekter af din træning. På en dag hvor det regner eller blæser stopper de vind og vand, samtidig med at den holder dig varm og tør. De fleste jakker er nemlig åndbare, så sveden fra din krop bliver transporteret ud i luften.  

Herunder har vi opstillet 3 kriterier, som vi anser for vigtige, når vi selv udvælger jakker til sortimentet. 

Åndbar

Først og fremmest er det vigtigt, at jakken er åndbar, så du kan komme af med din sved, og derved undgå at blive klam og meget våd. Vores Aramis og Anti-Panic træningsjakker er muligvis vores bedste løbejakke, da de har alle detaljer, som en løbejakke skal have. 

De er åndbare, lette og med perfekt bevægelighed, så du aldrig bliver begrænset i din aktivitet. Hertil er de vandtætte og vindtætte, således at du også kan benytte den som regnjakke, hvis det skulle blive nødvendigt. 

Læg dertil at de har reflekterende detaljer, som lyser op, så du nemt kan ses i en bil. 

Komfort og bevægelighed 

Bevægelighed er alfa/omega, når du dyrker motion. Bliver du hæmmet i dine bevægelser, får du ikke optimale udnyttelse af træningen, og jakken bliver til irritation for dig. 

Derfor er det vigtigt med god komfort i jakken, som følger dine bevægelser. Eksempelvis er vores Diffuser træningsjakke lavet i letvægts materialer, således at du knap bemærker, at du har den på under træning. 

Vand- og vindtæt

Vi synes, at det er vigtigt med funktionelle træningsjakker, som kan bruges i alt slags vejr. Derfor er stort set alle jakker i denne kategori også vind- og vandtætte. 

Med en vandtæt jakke har du jo heller ingen undskyldning for at droppe træningen pga. vejret – Så er det bare af sted  

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til træningsjakkerne eller bare kommentarer til vores sortiment, så kan du altid skrive os på info@trendysport.dk eller ringe på telefon 2160 8218. 

Tilbage til toppen