Spyder Damer

SPORT MERINO - SKISTRØMPER - SORT/CORAL

Varenr: 726922001
Vejl. 300 DKK

175 DKK

Din pris (EU Prisgaranti)

Sport Merino er de varmeste skistrømper fra Spyder, der findes.

Du kommer ikke til at bekymre dig om kolde fødder, sålænge du bruger disse Sports Merino skistrømper fra Spyder.

De er med en svedtransporterende blanding af merinould og syntetiske stoffer giver denne Spyder Sport Merino strømpe en naturlig varme og komfort, så den er ideel til de kolde og lange dage på skråningerne. 

Er du på udkig efter en tyndere skistrømpe, er det dame Pro Lineren, du bør se på, mens vores mellem udgave af Pro Liner og den tykke Sport Merino er dame Zenith, som er den mest komplette Spyder skistrømpe.

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Ved køb for mere end 999 DKK

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

En kop the og bløde, varme strømper går hånd i hånd de dage, hvor man bare ikke vil fryse. Med Sport Merino skistrømper til damer fra Spyder kommer du ikke til at fryse om fødderne igen. 
De er produceret i Italien og fremstår i et klassisk design kombineret med flot kontrastfarve i neon.

Tror du at denne Sport Merino strømpe bliver for varm for dig, er Zenith strømpen måske noget for dig, da den er knap så varm. 

Tekniske detaljer:

  • 40% polyamid nylon
  • 29% Merino uld
  • 29% akryl 
  • 2% elasten (spandex)

Spyder dame skistrømper findes i 3 tykkelser

Spyder producerer skistrømper i 3 forskellige varianter/tykkelser.

1. Vores tyndeste dame udgave hedder Pro Liner. De giver en unik følelse i skiene, da de er tynde, og du derved mærker hver en bevægelse fra dine fødder, gå direkte i skiene. En fed følelse, når du skal give den lidt ekstra gas, eller vejret er godt, så du ikke behøver den ekstra varme fra skistrømperne. 

2. Vores medium dame udgave hedder Zenith. Det er den mest komplette skistrømpe i vores sortiment, og hos Spyder generelt. Den er unik i kvaliteten og komforten. Den vil både holde dine fødder dejlig varme, og samtidig give dig en virkelige god følelse på skiene. Her får du virkelig value for money.

3. Vores varmeste dame udgave hedder Sport Merino. De er lavet i merino uld, og sidder dejligt tæt på fødderne. De er utroligt varme, og du skal ALDRIG bekymre dig om kolde fødder igen. Hverken på pisten eller herhjemme. Er du en "frossen pind", er det helt klart Sport Merino, du skal vælge. 

Fælles for alle 3 modeller er, at de er designet og udviklet til at give alle skiløbere den bedste varme, komfort og følelse i skistøvlerne, så man får den bedste følelse med sine ski. Kolde fødder kan nemt ødelægge en ellers god dag på ski. Kolde fødder gider vi bare ikke, så du må derfor ikke gå på kompromis med dine skistrømper.

Læs iøvrigt hele vores guide til valg af dame og herrer skistrømper nederst på siden med Spyder skistrømper her. 

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Gå til top