MAVS BRUSHED ROYAL - Shred solbriller til herrer og damer

Shred

MAVS BRUSHED ROYAL

Varenr: DSGMAVG42

Vejl. 1600 DKK1280 DKK

Er du royal eller har du blåt blod i årene? Med Mavs Brushed Royal vil du ligne en ægte royal.

Denne solbrille er super fed og med den diskrete blålig stel farve, passer den til stort set alle looks.  

Mavs Brushed Royal har utallige fede detaljer, og har blandt andet en super unik reflekterende linse, som er større end vores andre Shred modeller. 

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Shreds Mavs Brushed Royal giver dig et anderledes fedt royalt look, der bliver piftet op af det sølv/grå kontrast farvet Shred-logo på det brede stel.

Solbrillen kan benyttes til alle begivenheder f.eks. når du kører i bil, cykler på arbejde, er på ferie eller noget helt fjerde. Stellet i Mavs Brushed Royal er naturligvis håndlavet i Italien, sådan som ægte royale gerne vil have det. Derved sikrer du en kvalitet og komfort, du ikke troede fandtes i solbriller.

Solbrillen vejer 46 gram, og linsen er med NoDistorien NXT, som betyder, at linsen er designet til at give dig det bedste udsyn i dag og om 10 år. 

Alle Shreds solbriller er med 100% UV-beskyttelse, og er designet, håndlavet og produceret i italien. Se hele vores udvalg af Shred solbriller her.

Royale solbriller med kant

Shred solbriller fra Mavs serien er definitionen på ægte italiensk fornemmelse for moderne stil og komfort. Vores Mavs serie adskiller sig fra mængden, da de kan anvendes af alle der gerne vil skille sig ud uden at gå på kompromis med kvalitet, mode og et unikt design.  

Det brede stel giver Mavs solbrillerne et ungt og moderne look, der kan anvendes til alle begivenheder, uanset hvem der benytter solbrillerne. 

Tekniske detaljer

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen