Shred

BELUSHKI NOWEIGHT POPSICLE

Varenr: DSGBNWG15

Vejl. 1200 DKK960 DKK

Belushki NoWeight Popsicle er en ultra let solbrille, der blot vejer 26 gram! Det er hele 40% mindre end vores Belushki Brushed Royal solbrille i samme serie. Det gør solbrillerne optimale til dig der er aktiv.

Belushki NoWeight Popsicle er nemlig også med No-Slip-Pads ved næse og ører, som sikrer, at solbrillerne forbliver fast under aktiv brug, og uanset mængden af fugt. Dette gør dem også til det rette valg til sommerferien, hvor man ofte sveder og solbrillerne nemt kan glide ud af position. 

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Ved køb for mere end 999 DKK

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Med sit sorte stel og den sorte linse, giver Belushki NoWeight Popsicle solbrilerne dig et afslappet og klassisk skandinavisk look. Det lille røde/orange Shred logo på siden skaber en fed kontrast på solbrillerne, og tilføjer solbrillerne liv. 

Solbrilerne er med NoDistortion 6 bøjede NXT linse, som giver et klart syn. Dertil vil vand og fugt blive holdt væk fra solbrillerne, så du altid vil have det bedste udsyn i dag og om 5 år.

Komforten i solbrillerne er helt i top, og du vil føle, at solbrillerne er special designet til dig, når du får dem på for første gang. Hvis du vel og mærke kan mærke, at du har dem på! For med sine 26 gram, føles det næsten, som om du ikke har solbriller på - Det skal bare opleves. 

Alle Shreds solbriller er med 100% UV-beskyttelse, og er designet, håndlavet og produceret i italien. Se hele vores udvalg af Shred solbriller her.

Lifestyle solbriller til aktivitet

Shred solbriller fra Belushki serien er definitionen på ægte italiensk fornemmelse for maskulin moderne stil og komfort. Vores Belushki serie adskiller sig fra andre, da de med frodel kan anvendes af alle, der gerne vil skille sig ud uden at gå på kompromis med kvalitet, mode og et unikt design.  

Belushki solbrillerne har et klassisk design, og skaber et look der viser kontrol, selvtillid og masser af overskud. Det moderne look solbrillerne også giver gør, at solbrillerne kan anvendes til alle begivenheder. 

Tekniske detaljer

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen