Shred

BELUSHKI BRUSHED ROYAL

Varenr: DSGBLSG61

Vejl. 1500 DKK900 DKK

Er du royal eller har du blåt blod i årene? Med Belushki Brushed Royal vil du ligne en ægte konge.

Denne solbrille er designet til mænd, og er en super fed solbrille med et blåligt stel og mørk linse, der passer til alle looks.  

Belushki Brushed Royal har utallige fede detaljer, og passer til ham, der ikke vil gå ned på design og komfort. Komforten i disse solbriller er nemlig så god, at man føler, at sobrillerne er special designet til en selv.  

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Ved køb for mere end 999 DKK

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Shreds Belushki Brushed Royal giver dig et fedt royalt look, der bliver piftet op af det kontrast farvet guld Shred-logo på det brede stel. Kun guld er godt nok for en ægte konge! 

Solbrillen kan benyttes til alle begivenheder f.eks. når du kører i bil, cykler på arbejde, er på ferie eller noget helt fjerde. Stellet i Belushki Brushed Royal er naturligvis håndlavet i Italien, sådan som ægte konger gerne vil have det. Derved sikrer du en kvalitet og komfort, du ikke troede fandtes i solbriller.

Solbrillen vejer 44 gram, og linsen er med NoDistorien NXT, som betyder, at linsen er designet til at give dig det bedste udsyn i dag og om 10 år. 

Alle Shreds solbriller er med 100% UV-beskyttelse, og er designet, håndlavet og produceret i italien. Se hele vores udvalg af Shred solbriller her.

Konge lifestyle solbriller 

Shred solbriller fra Belushki serien er definitionen på ægte italiensk fornemmelse for maskulin moderne stil og komfort. Vores Belushki serie adskiller sig fra mængden, da de kan anvendes af alle, der gerne vil skille sig ud uden at gå på kompromis med kvalitet, mode og et unikt design.  

Belushki solbrillerne har et klassisk design, og skaber et look der viser kontrol, selvtillid og masser af overskud. Det moderne look solbrillerne også giver gør, at solbrillerne kan anvendes til alle begivenheder.

Tekniske detaljer

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen