Vinter jakker drenge og piger

Hos Trendysport finder du et stort udvalg af vinterjakker til børn, dvs. vinterjakker til drenge i alderen 3-7 år (mini) og vinterjakker til drenge i alderen 8-16 år (junior).

Vi har også vinterjakker til piger og de inddeles i samme alderskategorier.
Vores udvalg er størt på drenge vinterjakker og tilbehør til den kategori.

Mange tror Spyder kun er skitøj, men det fungerer faktisk bedst hvis det bruges og når nu jakker og bukser er både vand- og vindtætte, hvorfor så ikke bruges det som alm. jakke, som regntøj og når de skal ud i sneen og lege?
Drenge vinterjakke er den kategori hvor vores udvalg er særlig stort og hvis du kigger godt efter kan du se at vi har tilbud på vinterjakker til drenge og piger i næsten alle aldre.

Derfor er Spyders børne jakker geniale:

Spyder er generelt kendt som detaljernes mester, dvs. at produkterne er proppet med små lækre features, som man sjældent ser hos andre producenter.

Vores drengejakker og pigejakker er proppet med fede detaljer såsom håndledsvarmere, vandtætte lynlåse, snefang, en lille lomme til f.eks. et liftkortet og inderlommen til mobilen. Vinterjakke dreng og vinterjakke pige er fantastiske til den danske vinter, og samtidig er det oplagte valg til skiferien, da bevægeligheden i jakkerne er enorm.

Hvorfor Spyder børnetøj?

Altså ud over de features vi lige har været igennem,  så er der 3 væsentlige ting som vi er sikker på du kigger efter, når der skal handles vinterjakker på tilbud, drenge vinterjakker, pige vinterjakker eller bare vintertøj til børn.

  • Kvalitet

  • Holdbarhed

  • Pris

Kvalitet

Kvaliteten på Spyders produkter er bare i top og dem, som allerede har stiftet bekendtskab, kommer helt sikkert tilbage og er vel vores bedste ambassadører. Kvalitet kan være svært at vise på en video eller med tekst, men kvaliteten er måske vores bedste salgsparameter.

Holdbarhed

Kvalitet kan også måles i holdbarhed, som er det sted, hvor kunderne oftest bliver mest overrasket. Spyder børnejakker er utrolig holdbare, og børnene når aldrig at slide det op. Du kan sagtens regne med mindst 2 til 3 sæsoner inden de vokser ud af det

Pris

Spyders jakker til drenge og piger har en feature der gør at længden kan forlænges.  Det vil sige, at du kan forlænge jakkens ærmer med ca. 5 cm. og i langt de fleste tilfælde betyder det holdbarheden er 2 sæsoner eller mere.

Det vil sige, at prisen lige pludselig bliver relativ lav (og halveres ved brug i 2 sæsoner) og du ikke skal ud og købe en ny jakke, selvom dit barn vokser (og det gør det naturligvis).

Se hvordan Small-to-Tall fungerer i videoen lægere oppe på siden, hvor vi også guider dig til det bedste køb.

Designet til bukser

Spyders jakker til drenge, jakker til piger og vores jakker til mini og bitsy er designet så de passer perfekt til vinterbukser og skibukser, og bukserne er ligeledes med Small-To-Tall funktion. Se vores udvalg her.

Gå til top