Her på siden finder du vores store udvalg af vinterbukser til børn.
Med et par vinterbukser fra SPYDER får dine børn den bedste beskyttelse imod vinterkulden samt de bedste forudsætninger for at være aktive.

Hvis du ikke har prøvet vores Small To Tall bør du straks bestille et par. Vi garanterer 100% tilfredshed.
Hvem vil ikke gerne have rabat og samtidig kunne tilbyde deres børn noget lækkert og ekstraordinært og så endda med en holdbarhed på 2 år?

Spyder børne vinterbukser der holder  

Har du set vores video guide længere oppe på siden, og hørt hvorfor Spyders børne vinter-/skibukser er en god investering?

Uanset så læs dette og bliv endnu mere overbevist.

 

Derfor er Spyders børne vinterbukser geniale

Spyder er kendt som detaljernes mester, hvilket kan ses på deres produkter, som er proppet med små lækre detaljer og features, som man ikke ser hos andre producenter.  Bukserne kan anvendes både som vinterbukser og skibukser, og de holder til det hele!

Vores børnebukser er ingen undtagelse, og de er proppet med fede detaljer. De er f.eks. vandtætte og vindtætte, så kulde bliver holdt ude og varme bliver holdt inde. Dertil har de vandtætte lynlåse, mange lommer, og indbygget Small-to-Tall funktion. 

 

Halv pris med Small-to-Tall

Alle Spyders børne bukser og unge har en feature der gør at længden kan forlænges.  Det vil sige, at du kan forlænge bukserne mellem 4-6 cm. og det betyder altså, at de kan holde hele 2 sæsoner eller mere. 

Se hvordan Small-to-Tall fungerer i videoen her på siden.

 

Designet til jakker

Spyders bukser til børn og unge er designet så de passer perfekt til jakkerne som også er med Small-To-Tall funktion. Se vores udvalg her.

Gå til top