Spyder Damer

TIMELESS HOODIE - DUNJAKKE - LAGOON

Varenr: 194027425
Førpris: 2800 DKK

1.120 DKK

Din pris (EU Prisgaranti)

Gammel vin på nye flasker.
Måske hukser du denne type jakke fra år tilbage. Nu er den her så igen med nyt design og nye features men ellers samme høje kvalitet.

Imens bilens ruder skrabes en blæsende og iskold vinterdag vil denne Spyder Timeless dunjakke beskytte dig som et skjold mod kulde og sne.

Med sin vandafvisende overflade og syninger der former denne skønhed med slankende designlinjer kombinerer denne jakke dit basale behov for varme med et sprødt look.Jakkens foer er dun og det gør den lige en tand bedre end de fleste.

Hætten hjælper med at skærme og beskytte dig, mens polstringen af microfiber i den indvendige hagebeskytter eliminerer irriterende gnidninger mod ansigtet.

Jakken kan anvendes 9 måneder om året (sept-maj) og jeg garanterer dig det er en af de aller fedeste og lækre overgangsjakker der findes.

Mere info

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 50 dages bytteservice

Dette produkt har fået 5/5

5 stjerner ud af 5

Skrevet af Britta Christensen d. 01.12.2016

Brugte jakken på Island midt i november, hvor det var rigtig koldt og blæsende. Jeg var spændt på om den var varm nok, men den klarede det unden problem. Jeg er overrasket over, hvor god komfort og kvalitet jakken er.


Gå til top