Spyder Herrer

CAPTAIN BASELAYER TOP - SORT/GRÅ

Varenr: 181062001

Vejl. 850 DKK637.5 DKK

Captain Baselayer Top fra Spyder er blandt det bedste svedtransporterende undertøj på markedet. 

Captain undertrøjen sidder behageligt kropsnært, og er unik på den måde, at sved og fugt bliver transporteret væk fra din krop, samtidig med at du bliver holdt varm.

Derfor kan du anvende Spyder Captain baselayertrøje til meget andet end som skiundertøj. F.eks kan du bruge det til cykling, fitness, løbe træning og meget mere.

Ift. størrelsen kan det virke forvirrende at de hedder S/M, L/XL og XXL/XXXL. Til info er jeg selv 184 cm og vejer små 80 kg. og jeg kan stadig bruge S/M.
Men, som så meget andet, handler det også om hvordan man ønsker tøjet skal sidde. S/M sidder tæt på mig, men længden er IKKE problemet, der er masser af stretch og 8 ud af 10 gange vil jeg vælge S/M. L/XL kan jeg også bruge, den sidder bare lidt mere løst.

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Ved køb for mere end 999 DKK

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Captain baselayer til herrer giver optimal svedtransport og fordampning væk fra kroppen, og sikre, at du ikke bliver klam og kold. Samtidig er trøjen så cool og pasformen så fed, at du også kan bruge den til andre former for sport, hvor du trænger til ekstra varme. Eller bare som en fed shirt at have på.

Pasformen er som nævnt tætsiddende og en del mere tæt en fx. Spyder Freestyler Top. Sammen med Captain 3/4 bukser i sort/grå har du et kvalitets baselayersæt, der vil holde i mange år. frem Vi garanterer 100% tilfredshed.  

Tekniske detaljer:

  • Åndbar
  • Svedtransporterende 
  • Kundefavorit
  • 68% polyester
  • 27% nylon
  • 5% elasten (spandex)

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen