Jakker med funktion, detaljer og komfort

Efterårsjakke, forårsjakke eller overgangsjakke – kært barn har mange navne, men det er jo mere eller mindre det samme. Men lad os bare kalde det for en efterårsjakke.

Vores efterårsjakker er udvalgt ud fra kvalitet, holdbarhed og design, hvor prisen er til at betale. Vi har efterårsjakker til alle behov og alle udtryk. Er du til dun, fleece eller en god varm sweater, så har Trendysport udvalget.

Vores forårsjakker kan med fordel også anvendes som vinterjakke eller som inderlag på ski, og dermed har du altså en super kvalitets jakke, som kan anvendes 9 måneder om året! Er jakken du finder ikke 100% vandtæt, så anbefaler vi vores Anti-Panic eller Diffuser som yderlag, da de jakker både er vindtætte og vandtætte. Find dem her på siden.

Se vores udvalg af vinterjakker og skijakker til herrer her.   

Aktive forårsjakker

Er du til golf, sejlsport, ekstrem-sport eller bare almindelig aktiv, så har Trendysport noget til dig. Anvendelsesmulighederne i vores forårsjakker er mange, og vi har et fantastisk bredt udvalg, hvor design, komfort og kvalitet er helt i top.

Trendysport har leveret tøj og udstyr til mange forskellige sportsudøvere, og med vores super funktionelle og top fede kvalitet, bør du absolut prøve det.

Forårsjakker fra Spyder 

Der findes ikke noget bedre end at finde den lidt forårstyndere jakke frem, når foråret endelig viser sig. Eller endnu bedre - at købe en splinterny forårsjakke. Hvis du vil finde et bedre forårstegn, skal du nok lede længe.

Find din nye herre forårsjakke blandt et stort udvalg af flotte frakker og jakker fra Spyder. Den nye forårs- og sommerkollektion byder på alt fra velkendte klassikere til nye designs med et ”twist”. Oplev blandt andet Glissade insulator jakken i forskellige farver og lette materialer, eller udforsk de klassiske fleece jakker, der denne sæson kommer i endnu flere design med fede detaljer. Én af vores favoritter blandt de mange forårs- og sommerjakker er Glissade forårsjakken.

Uanset om du leder efter noget flot til dine forårsfornemmelser eller noget funktionelt til de kommende udendørsaktiviteter til foråret, så får du et stort udvalg af forårsjakker til herrer fra Spyder her hos os hos Trendysport. Vi forhandler naturligvis også forårsjakker til kvinder og børn. Med en Spyder forårsjakke til herrer, får du som altid en god kvalitet og en forårsjakke, du kan bruge i mange år fremover. Foråret er en af vores mest populære årstider, og det bydes varmt velkommen af de fleste. Men med den nye årstid kommer også forårsvindene, og herigennem skabes behovet for en funktionel vindtæt jakke til dem, der ofte befinder sig udendørs. Med en vindtæt jakke kan du møde både foråret og dets vinde, uden at du behøver at fryse.

Gå til top