Uanset om du skal på ski, eller blot skal finde den helt rette herre vinterjakke til den kommende vinter, så er du kommet til de rette sted. Hos Trendysport gør vi en dyd ud af at håndplukke de bedste vinterjakker og skijakker til mænd fra Spyder, således at vores kunder kan få den største komfort og sikkerhed til de bedste priser. Med en herre vinterjakke fra Spyder er du sikker på at lukke kulden ude hele vinteren de næste mange år.

Vi gør luksus til standard.

Herrer vinterjakker med kvalitet, bevægelighed og lang holdbarhed.

Har du været på skiferie, har du helt sikkert set nogle Spyder herrer skijakker. Det fede ved Spyders herrer skijakker er, at de også kan bruges som en herre vinterjakke. Jovist nogle af vores Spyder skijakker til mænd er farverige og har et utraditionelt design i forhold til de klassiske sorte vinterjakker, som mange danske mænd foretrækker. Men med en Spyder skijakke så vil du typisk adskille dig fra gadebillet uden at gå på kompromis med kvalitet, komfort og pasform. Tværtimod så får du med en skijakke/vinterjakke til herrer en top kvalitetsjakke, som helt sikkert vil overraske dig.

En gang imellem sker det, at vi sætter et udsalg i gang med gode tilbud på Spyder skijakker og vinterjakker til herrer. Udsalg på Spyder vinterjakker og skijakker er ofte meget populært, så det er med at slå til inden vores lager tømmes, hvis du ser et godt tilbud på en Spyder herre skijakke.

Derfor har jeg herunder lavet en kort liste med ”værd at vide” omkring Spyder herre vinterjakker og herre skijakker. Dertil vil jeg kort forklare, hvorfor du bør have en vinterjakke eller skijakke fra Spyder til skiferien eller en vinterjakke til den danske vinter.

Værd af vide om Spyder

Spyder er et amerikansk firma, som producerer alt lige fra outdoor beklædning til handsker og strømper. Dertil sponsorer de det amerikanske ski-landhold. Spyder er kendt for, at producerer skitøj til mænd, damer og børn af højeste kvalitet, og skijakkerne og vinterjakkerne er ingen undtagelse.

Teknologi der holder

Spyder lægger mange ressourcer i deres udvikling af deres produkter, herunder skijakker og vinterjakker til mænd. Du kan roligt forvente nogle af markedets bedste herrer jakker, uanset om du er på udkig efter en overgangsjakke, vinterjakke eller skijakke.

Spyder jakkerne holder i mange år frem uden at miste det mindste kvalitet. Vores brede udvalg af jakker er alle i den bedste kvalitet, og med en fantastisk pasform, som gør, at du tror den er skræddersyet til dig. Finder du herre vinterjakken her på siden men gerne vil have lidt flere detaljer at vide, så kontakt os endelig, og vi guider dig igennem til det bedste køb for dig.

Find din størrelse på årets Spyder jakker

Når du klikker dig ind på vores jakker, så finder du en størrelsesguide, som kan fortælle dig hvilken størrelse der passer dig.

Skijakke eller vinterjakke?

Som nævnt i indledningen, så kan stort set alle Spyder herrer jakkerne både anvendes som skijakke og vinterjakke. Mange af jakkerne er nemlig 100% vandtætte og vindtætte med en fabelagtig komfort, og du får samtidig fuld bevægelsesfrihed, så jakkerne til herrer kan bruges til mange aktiviteter, og holder i mange år. Finder du jakken, som du bare må have, men er den ikke 100% vind- og vandtæt, så anbefaler vi til manden, at du køber en ”skal” jakke, som f.eks. Jagged, Anti-Panic eller Diffuser som yderlag, når det blæser, regner eller sner.

Designet til bukser

Spyder herre jakker er designet, så de passer til Spyders populære skibukser, som du kan se udvalget af her. Specielt skijakkerne er som skræddersyet til skibukserne. Klik ind på alle vores Spyder skibukser her.

Gå til top