Spyder Damer

SCHATZI GTX JAKKE - SORT

Varenr: 193018001

Vejl. 5000 DKK3750 DKK

Spyder leverer lækkerier til damerne. Denne Schatzi GTX jakke tager dig tørt og varmt igennem de værste regn- og snebyger. 

Spyder har stort set taget alle de bedste materialer på markedet og smeltet dem sammen, og resultatet er denne fantastiske dame jakke. 

Komforten og pasformen er så unik, at det føles som om, at den er skræddersyet efter dig. 

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Teknik med kvalitet og komfort til damer

Schatzi GTX er fremstillet med de bedste og mest tekniske materialer, og den passer perfekt til ski, og kan tage dig igennem vinteren uden problemer. 

Jakkens isolation består af PrimaLoft Silver (80g), som holder dig varm på de koldeste vinter- og skidage. Hertil er Spyder jakken med en GoreTex membran, som gør, at den er vind- og vandtæt i selv det værste vejr.

Derud over er jakken åndbar, så du kan være aktiv i den, da den transporterer fugt og sved ud i luften, og du vil derfor ikke føles klam og våd, når du f.eks. er på pisten. Dertil er der selvfølgelig også muligt at benytte ventilationssystemet, som er strategisk placeret under armene. 

Schatzi jakken er med mange lommer med vandtætte lynlåse, så du kan have alt med på farten. Hætten er aftagelig og du har mulighed for at stramme jakken ind ved håndledene, så de sidder tæt med dine hansker. 

Sidst men ikke mindst er jakken med Spylon DWR, som afviser vand og sne hurtigere end normale "standard" jakker. 

Tekniske detaljer:

  • Polyester Stretch Plain Weave  2L
  • GoreTex membran
  • Spylon DWR
  • Wool like nylon with INFINIUM
  • PrimaLoft Silver ECO isolation (80g)

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen