Shred

PROVOCATOR SHRASTAWOOD

Varenr: DSGPRVE11

Vejl. 1600 DKK1280 DKK

Provocator Shrastawood er solbrillen til dig, der ikke bare vil se smart ud, men også gerne vil have solbriller, der adskiller sig fra mængden.

Shred Shrastawood er med italiensk håndlavet træstel, som oser af funktionalitet og kvalitet.  

Den blå linse med det blålige kontrast logo på stellet, giver solbrilerne et pift af ungdom og mode. 

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Provocator Shrastawood fra Shred er designet med en 8-bøjede linse/stel, som gør, at solbrillen følger hovedets naturlige drejning. Sammen med NoDistortion NXT systemet i linsen får du det bedste udsyn gennem solbrillerne i dag og om 5 år! Læg dertil at det brede stel og de store linser er et yderst populært valg af solbriller. 

Solbrillerne vejer kun 42 gram, og solbrillerne er 100% UV-beskyttende og er designet, håndlavet og produceret i italien. Se hele vores udvalg af Shred solbriller her.

Lifestyle solbriller med et friskt look 

Vores Shred solbriller er håndlavet i Italien med tanke på funktionalitet og ægte italiensk design. Vores Provocator solbrille-serie er til manden eller damen, der ønsker et anderledes men lækkert design, funktionalitet og en kvalitet de ikke får andre steder. Det brede stel og den store linse er til dig, der ikke er bange for at vise selvtillid og overskud. 

Solbrillerne er pefekte til hverdagen eller ferien, hvor de giver et fedt afslappet look, der stråler af glæde og varme.

Tekniske detalje

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen