PROVOCATOR - SHRASTA POLAR - Solbriller fra Shred - Solbriller til festival

Shred

PROVOCATOR - SHRASTA POLAR

Varenr: DSGPRVE12P

Vejl. 1700 DKK1360 DKK

Provocator Shrasta Polar er solbrillen til dig, der elsker tekniske detaljer og vil have solbriller i absolut verdensklasse.

Solbrillen er lavet med det banebrydende materiale Polarized (Oleo/Hydrophobic), som gør linsen fedt og vandafvisende.

Med sit brede regnbuede farvet stel og de store linser, får du et look ud over det sædvanlige, og viser samtidig selvtillid og overskud. 

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Shred Provocator Shrasta Polar er ikke bare fede detaljer, men solbrillerne giver dig også et fedt look med sit 8-bøjede ramme/stel design. Den store mørke linse, giver et klassiske look, der adskiller sig fra mængden med sin unikke teknologi og kvalitet. 

Solbrillerne vejer kun 42 gram, og er med NoDistortion NWT linse, som giver dig det mest optimale udsyn, uanset om du er på vandretur i alperne eller cykler på arbejde. Det betyder også, at linsen aldrig dugger til. 

Materialet i det bede regnbuede farvet stel er produceret med flerlag celluloseacetat, som giver det ekstra styrke, og Shred solbrillen er ligesom alle Shreds solbriller 100% UV-beskyttende og er designet, håndlavet og produceret i italien. Se hele vores udvalg af Shred solbriller her.

Lifestyle solbriller til teknik elskeren 

Vores Shred solbriller er håndlavet i Italien med tanke på funktionalitet og ægte italiensk design. Vores Provocator solbrille-serie er til manden eller damen, der ønsker et anderledes men lækkert design, funktionalitet og en kvalitet de ikke får andre steder. Det brede stel og den store linse er til dig, der ikke er bange for at vise selvtillid og overskud. 

Solbrillerne er pefekte til hverdagen eller ferien, hvor de giver et fedt afslappet look, der stråler af glæde og varme. 

Tekniske detaljer

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen