Oktober guide

Vejret i oktober kan svinge meget, men generelt begynder det at blive køligere, og der bliver længere og længere mellem de lune dage, hvor vi kan nøjes med en t-shirt og måske en let pullover. På den positive side kan jeg til gengæld få luftet en stor del af garderoben, så lad os få klædt Jer på til det ustadige oktober vejr.

3 stykker tøj ligger helt øverst i bunken og måske endda på bagsædet af bilen, så jeg altid har det med.

Det første stykke tøj Banditten som den hedder. Det er en Core Sweater, som på klassisk Spyder vis er en fleece (på indersiden), men hvor strukturen i yderstoffet er unikt med Core strukturen som varetegn. Trøjen findes i 3 kvaliteter, Light weight, Mid weight og Heavy weight.
Spyder_Bandit_Core_Sweater
Banditten er lavet i LT WT (light weight) som er den tyndeste kvalitet. Det betyder ikke, at den er dårlig, tværtimod, så foretrækker jeg denne tykkelse, da den både fungerer som en lækker sweater på kontoret, i butikken, når jeg kort skal ud at køre eller som lag på skiferien. 

Nu har jeg valgt at blive hjemme i uge 42, men var jeg taget til Tux med Den Danske Skiskole, så var Banditten kommet med, som skitrøje sammen med en Captain baselayer og en Jagged skaljakke. Sammen med Banditten bruger jeg også min vest. Vesten er fantastisk, og alt efter vind og vejr samt hvor casual eller pæn jeg skal være, så har jeg forskellige muligheder.

Syrround vesten er opbygget med ægte dun, og giver et pænt look samt en rar følelse af kvalitet og varme. De ægte dun sikrer, at du holder på varmen, og bliver det for varmt, så lyner vi vesten ned.

Spyder_Geared_Vest
Geared Synth. er med syntetiske dun, og udtrykket i vesten er lidt mere sporty, og farverne giver liv. Geared Vest kan også bruges som lag på en kølig efterårsdag, men skal du bruge et tyndt lag, så vil jeg klart anbefale den tekniske, tynde og stadig dejligt varmende Glissade Vest

Spyder_Glissade_Vest
Glissade Insulator vest er lavet i PrimaLoft Black Eco insulation, som er noget af det varmeste og lettese, du kan købe for penge. Et super valg der samtidig giver dig en vest, du kan bevæge dig i, hvis du en dag fryser på golfbanen, sætter sejl på båden eller cykler fra øst til vest. Glissade vesten er samtidig et af de første stykker beklædning, jeg lægger i tasken, når jeg pakker til skiferien.

Se i øvrigt vores video guide om Spyder Veste her.

Spyder_Diffuser_skaljakke
Til at have ud over alle de ovenstående basis ting vælger jeg helt klart en Diffuser skaljakke. "2.000 kr!!" var der en kunde, der sagde forleden, og det var dyrt synes han. Hmm, min definition af dyrt er, at du skal kunne vise mig noget i samme kvalitet til en billigere penge. Og hånden på hjertet det kan du ikke.

2.000 kr. er selvfølgelig mange penge, men er det dyrt for denne fantastiske jakke? - Nej, det synes jeg bestemt ikke.

Nå, men Diffuseren er den tyndeste skaljakke jeg har set, og kan i en hurtig vending krølles sammen til tennisbold størrelse og lægges i tasken eller tages med i en stor lomme, som vi illusterer på et af bilederne. 20.000 mm. vandsøjle = vandtæt samt 20.000 mm. åndbarhed gør Diffusseren helt unik og anvendelig til stort set al udendørsaktivitet.

Spyder_T-hot
Sidst men ikke mindst har vi T-Hot halsrøret. Det syner ikke af meget, men ligger i top 5 på min hitliste over samtlige Spyder produkter gennem årene. Når nu temperaturen falder eller jeg går fra et varmt kontor og ned i butikken, er det rart med et halsrør, der giver en lidt varme på hals og i nakken.

T-hot’en er ligesom Diffuseren let at pakke væk, og fylder ingenting, så afrundingen på denne ”How to dress in October” kunne være, at det skal være let at pakke væk samtidig med, at det giver en god rar fornemmelse af kvalitet, varme, bevægelsesfrihed og en følelse af, at vi altid er klædt på til det omskiftelige vejr.

 

En af vores første one-liners passer vel meget godt her - Gå aldrig ned på udstyret!

P.S. Nu står det skrevet som om de 5 stykker tøj kun er til herre, men jeg vil sige at både Geared, Bandit og T-hot findes også til damer. Se damemodellerne her:

Geared Synthetic Down Vest

Bandita Core Sweater

Vintage Mid Wt Stryke Jacket

Neck Gaitor T-Hot Tube 

Se gerne vores video guide af Spyder veste her, hvor vi viser årets dame og herrer modeller.

Tak fordi i læste med.

//Frank

Gå til top