Spyder Herrer

GLISSADE INSULATOR VEST - GRÅ

Varenr: 783112069

Vejl. 1200 DKK600 DKK

Nu fåes den populære Glissade også som vest! Denne helt nye 2017/18 Glissade vest model er, lige som Glissade jakken, en unik teknisk insulator vest.

En fantastisk forår, sommer- og efterårsvest, der med en skaljakke udenpå om efteråret og vinteren kan fungere som vinterjakke herhjemme.

Under skaljakken på skiferien er den helt perfekt, hvis du f.eks. har en tynd skitrøje under vesten.

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Ved køb for mere end 999 DKK

Bytteservice

Vi tilbyder 14 dages bytteservice

Som du nok kan se, er vi meget begejstret for denne Glissade vest. Ud over at have et fedt design og en fed grå farve med kontrast lynlås, er den lavet med de bedste materialer, som bare må opleves. Vesten er lavet med PrimaLoft Black Eco insulation, som gør den silkeblød og utrolig let og varm. Dertil er der strategisk placeret stretch paneler ved siderne, så bevægeligheden er i top. 

Som skal-/regnjakke ud over denne grå Glissade vest anbefaler vi en Jagged Shell, som findes i farverne blåcamo print og rød eller en sort Diffuser.  

Lifestyle vest til alle årstider fra Spyder

Som sagt er jakken perfekt til forår, sommer og efterår, hvor man blot behøver en trøje under for at holde varmen. Dertil er denne Glissade åndbar, som gør at sved og fugt bliver holdt ude, når du får det for varmt om sommeren, eller når du flyver ned af pisten på skiferien. Lommerne i vesten er med lynlås.  

Glissade findes i mange forskellige udgaver og farver både til damer og herrer. Du kan se alle Glissade jakker fra Spyder her. Desuden findes denne model også i camo print (militær grøn).

Detaljer:

  • Åndbar
  • PrimaLoft Black Eco Insulation (60g)
  • Downproff Nylon triple Ripstop
  • Personalefavorit
  • Stretch paneler  
  • Vand- og vind afvisende

Dette produkt er endnu ikke blevet anmeldt

Størrelsesguide
Tilbage til toppen