Guide til Spyder veste

Spyder veste kan bruges i mange forskellige situationer.

Den casual vest kan let kombineres med en tynd regnjakke eller som i video guiden herunder med en Core sweater. Denne kombination giver dig varme og du mærker den unikke Spyder kvalitet. Andre gange er det måske som varme isolerende lag på den lidt kølige golfdag eller som en suveræn løsning til skiløb i alt slags vejr.

Se vores video guide herunder, eller læs videre under videoen.

                   

Lad os kort gennemgå de forskellige muligheder af veste og vi starter i den casual afdeling

Geared Vest med syntetiske dun. Geared Vest findes til damer i sort og en camo rød farve, som virkelig sætter liv i gaden. Hertil har vi en sort/rød udgave Geared Vest til herrer.

Vesten er lavet med letvægts polyester med 600+ power syntetiske dun. Det vil derfor helt sikkert overraske dig, hvor let vesten er samtidig med hvor meget varme den giver dig. Vesten har dertil også indbygget Spylon DWR, som gør vesten vand- og vindafvisende. Klik ind på produkterne, og se endnu flere detaljer og billeder.

Nu til ægte dun

Til dem der foretrækker ægte dun og en lidt blødere og endnu varmere vest, har vi Syrround.

Vesten er lavet med de eksklusive materialer Downproof Construction Polyester Two Tone 3“ Chamber. Det er teknisk (og meget svært at sige;-), og du kender helt sikkert ikke materialerne anyways, men du kan trygt stole på, at kvaliteten er i top og den passer perfekt til efterårsvejret og så længe du ønsker det casuale look.

Den tekniske vest

Sidste vest i denne omgang er den lidt mere tekniske version. Den er tyndere og kan allerbedst sammenlignes med vores elskede Glissade jakker. Spyder har nemlig valgt at lave Glissade vest med udgangspunkt i en af deres bedste insulator jakker. Og det gør ikke vores begejstring mindre.

Det er ganske enkelt en unik teknisk insulator vest. Vesten er lavet med PrimaLoft Black Eco insulation, som gør den silkeblød og utrolig let og varm. Dertil er der strategisk placeret stretch paneler ved siderne, så bevægelsesfriheden er i top.

En fantastisk forårs- sommer og efterårsvest, der med en skaljakke udenpå om efteråret og vinteren kan fungere, som vinterjakke samt en funktionel og fed kombination til året skiferie.

Spyder lifestyle veste har altså stor komfort og giver god varme. Spyder er kendt som detaljernes mester, hvor der aldrig bliver gået på kompromis med kvalitet, komfort og plads til fri bevægelighed. Derfor kan du godt forvente nogle veste med mange fede detaljer samt en vest der passer til de fleste outfits.

Du kan se hele vores udvalg af Spyder veste og core sweatre der passer hertil ved at klikke her.

Gå til top