Her på siden finder du vores store udvalg af skiundertøj og skistrømper til damer. Med de rette skiunderbukser eller skistrømper er du sikker på at kunne holde varmen selv når vejret viser sig fra sin værste side. Tætsiddende sportstøj sikrer at blodet altid når ud til dine arbejdende muskler og dermed kan du altid yde dit bedste!

Hos os finder du et stort udvalg af skiundertøk, skistrømper og meget fra nøje håndplukkede brands for at sikre dig den højest mulige kvalitet og komfort når du dyrker sport.

Spyder mutifuktionelle dame skiundertøj 

Med Spyders skiundertøj får du både undertøj til skiferien, og undertøj til træning og aktivitet. Spyder har udviklet funktionelt skiundertøj med god komfort, som samtidig kan benyttes som træningsundertøj eller løbetøj. Baselayer tøjet (undertøjet) er svedtransporterende, hvor det transporterre svenden væk fra din krop og ud i luften. Dermed bliver du holdt varm og tør uanset, hvilken aktivitet du laver. Se vores Spyder dame træningstøj her. 

 

Skal undertøjet være tætsiddende? 

Det er helt efter din smag, stil og behov om det skal være tætsiddende eller ej. Vi har både tætsiddende og løst undertøj i vores sortiment. Er du til det løse undertøj, er Spyders utroligt let og åndbart, og det kan anvendes på en afslappende søndag. Ved vores tætsiddende Spyder undertøj sikrer du, at blodet altid når ud til de arbejdende muskler, samt får du ekstra støtte, når du er aktiv.

 

Designet til dame skitrøjer og skistøvler

Spyder går meget op i detaljerne, og derfor sælger vi blandt andet 3/4 skiunderbukser, så du slipper for ekstra stof(fyld) i dine skistøvler. Dertil er de designet, så de passer perfekt til deres dame skitrøjer, som du kan se vores udvalg af her. 

Gå til top