Uanset om du er til golf eller skisport er det vigtigt at have træningstøjet i orden. Træningen skal være så behagelig som muligt så du kan bevæge dig uden problemer og dermed yde dit bedste.

Hos Trendysport er kvalitet altid i højædet og derfor har vi valgt at håndplukke vores produkter fra de førende brands på markedet for at sikre vores kunder den bedst mulige komfort når de træner. Vores udvalg er stort og vores priser er knivskarpe så uanset hvad der er din favoritsport så har vi helt sikkert noget der kan friste dig. 

Spyder mutifuktionelle træningstøj

Med Spyders træningstøj til damer sikrer du dig ikke kun træningstøj til løb og fitness, men også inderlag og mellemlag til skiferien. Spyder har nemlig udviklet træningstøj til damer, som er svedtransporterende, hvilket vil sige, at det transporterer svenden væk fra din krop og ud i luften. Dermed bliver du holdt varm og tør uanset hvad du laver.

Skal træningstøjet være tætsiddende? 

Det er helt efter din smag og behov om det skal være tætsiddende eller ej. Vi har både tætsiddende og løst. Ved vores tætsiddende Spyder tøj sikrer du, at blodet altid når ud til de arbejdende muskler, samt får du ekstra støtte, når du er aktiv. Er du mere til det løse føles det utroligt let, og du vil også kunne anvende det på en afslappende søndag. 

 

Designet til skiundertøj

Spyder går meget op i detaljerne, og derfor passer trænignstøjet perfekt til Spyders dame undertøj, som du kan se vores udvalg af her. 

Gå til top