Med en skitrøje fra Trendysport er du sikker på at holde varmen inde og kulden ude næste gang du skal på ski.

Med en af vore mange striktrøjer fra blandt andre amerikanske SPYDER er både din krop og din komfort lagt i de bedste hænder. SPYDER er det førende brand indenfor dette felt og hos Trendysport vælger vi kun de bedste produkter til de bedste priser så vores kunder kan få den bedste komfort og største tryghed når de dyrker sport.  

Husk at vores medarbejdere altid er parat til at hjælpe hvis I måtte have spørgsmål angående vores produkter. 

Unikke dame skitrøjer fra Spyder

Spyder udvikler dame trøjer til ski og hverdagsbrug, som man sjældent finder på markedet. F.eks. er mellemlag eller skitrøjerne en vigtig del af en skiferien, hvilket betyder, at Spyder bruger enorme ressourcer på at udvikle og forbedre deres trøjer og mellemlag. Det gør de til trods for at Spyder skitrøjerne er nogle af de bedste på markedet- 

Det der gør trøjerne er helt unikke er materialerne og designet i trøjerne. Der bliver ikke gået på kompromis på nogle af delene, så derfor kan du være sikker på, at få en super lækker trøje, der holder i mange år. 

Multifunktionelle trøjer og mellemlag

Mange af Spyder skitrøjer og mellemlag er svedtransporterende, som gør dem oplagt at benytte til træning. Se vores udvalg af Spyder træningstøj til damer her. 

Gå til top