På denne side finder du vores store udvalg af huer, handsker og andet tilbehør til dine børn.

Så hvad enten du mangler et par handsker, skistrømper eller måske en smart hue så finder du det her. Giv dine børn de bedste muligheder for at klare sig i vinterkulden med det førende ustyr fra de bedste brands på markedet. Husk vores medarbejdere altid står klar med råd og vejledning hvis du skulle have nogen spørgsmål om vores produkter. 

Kun det bedste til børnene

Vores tilbehør til børn dækker mange forskellige produkter. Alt lige fra huer og handsker til skibriller og undertøj. Uanset hvad du vælger at give dit barn er du sikker på, at de får tøj og udstyr, som er slidstærkt med høj kvalitet og godt varme. Vigtigst af alt er bevægeligheden i vores børneundertøj, t-shirts og trøjer helt utrolig, så dit barn ikke bliver ikke begrænset i deres aktiviteter. når de har Spyder tøjet på.

Multifunktionelt undertøj, t-shirts og trøjer 

Vores børne undertøj er svedtransporterede, så de transporterer sveden væk fra kroppen, og ud i næste lag. Det betyder, at dit barn bliver holdt tør og varm hele dagen. Dertil er vores t-shirts og trøjer fantastiske, både som mellemlag på ski eller som en helt almindelig hverdagstrøje.  

 

Gå til top