Trendysport kan også levere profilbeklædning og sørger også for tryk/brodering, så du kun skal tænke i ét stop fra køb til levering.
S
å sidder du og skal købe mere end 10 stk. eller disponerer for firmaer el. lign. så kontakt os for yderligere info på 21 60 82 18.

Ny komfortabel klimakollektion
Spyder har skabt en linje af casual kvalitetstøj fremstillet udelukkende af genbrugsmaterialer. Vores bæredygtige profilbeklædning er komfortabel og stilsikker beklædning til konkurrencedygtige priser.

 

  • Bæredygtige facts
  • 60% økologisk, genbrugs-bomuld
  • 40% polyester produceret af genbrugs-plastikflasker
  • Radikal reduktion af energiforbrug og CO2-udledning
  • Vandforbrug reduceret til 1/1000-del. Normalt bruges der 2.000 l vand til at producere én t-shirt. Til vores t-shirts bruges to liter
  • Alle labels og kataloger er lavet af økologisk, genbrugs-bomuld

 

Tøjindustrien er en stor klimasynder
Tøjindustrien er en af klodens største klimasyndere og står for mere end 10% af den samlede CO2-udledning på verdensplan (Quantis, 2018). Det er mere end den internationale flytrafik og shippingindustrien til sammen. Og mens andre brancher har reduceret deres CO2-udledning i de senere år, så stiger udledningen fra tøjproduktion år for år…

 

Et tøjvalg, der virkelig gør en forskel
Derfor er valget af firmatøj, et valg, der virkelig gør en forskel for klimaet. Ved at vælge klimaneutralt firmatøj kan din virksomhed være med til at sætte en dagsorden, der ikke bare ser godt ud på CSR-kontoen, men også gør en reel forskel i retning af en bæredygtig verden.

Gå til top