Her på siden finder du vores store udvalg af skistrømper og skiundertøj til mænd.

Med vores Baselayer trøjer, bukser eller strømper er du sikker på at kunne holde varmen selv når vejret viser sig fra sin værste side. Tætsiddende undertøj sikrer at blodet altid når ud til dine arbejdende muskler og dermed kan du altid yde dit bedste! Hos os finder du nøje håndplukkede brands for at sikre dig den højeste kvalitet og komfort når du skal være aktiv. 

Spyder mutifuktionelle herrer skiundertøj 

Med Spyders skiundertøj sikrer du dig ikke kun undertøj til skiferien, men også undertøj til træning og aktivitet. Spyder har nemlig udviklet skiundertøj, som mange anvender som træningsundertøj eller løbetøj. Det er muligt, da baselayer tøjet (undertøjet) er svedtransporterende, hvor det transporterer svenden væk fra din krop og ud i luften. Dermed bliver du holdt varm og tør uanset hvad du laver. Se vores Spyder herrer træningstøj udvalg her.

 

Skal undertøjet være tætsiddende? 

Det er helt efter din smag og behov om det skal være tætsiddende eller ej. Vi har både tætsiddende undertøj og løst. Ved vores tætsiddende Spyder undertøj sikrer du, at blodet altid når ud til de arbejdende muskler, samt får du ekstra støtte, når du er aktiv. Er du mere til det løse føles det utroligt let, og du vil også kunne anvende det på en afslappende søndag. 

 

Designet til skitrøjer og skistøvler

Spyder går meget op i detaljerne, og derfor sælger vi blandt andet 3/4 skiunderbukser, så du slipper for ekstra stof(fyld) i dine skistøvler. Dertil er de designet, så de passer perfekt til deres skitrøjer, som du kan se vores udvalg af her. 

Gå til top