Unikke skitrøjer fra Spyder

Spyder udvikler trøjer til ski og hverdagsbrug, som man sjældent finder på markedet. F.eks. er mellemlag eller skitrøjer en vigtig del af en skiferien, hvilket betyder, at Spyder bruger enorme ressourcer på at udvikle og forbedre deres trøjer og mellemlag. Det gør de til trods for at Spyder skitrøjerne er nogle af de bedste på markedet-

Det der gør trøjerne er helt unikke er materialerne og designet i trøjerne. Der bliver ikke gået på kompromis på nogle af delene, så derfor kan du være sikker på, at få en super lækker trøje, der holder i mange år. 

Multifunktionelle trøjer og mellemlag

Mange af Spyder skitrøjer og mellemlag er svedtransporterende, som gør dem oplagt at benytte til træning. Se vores udvalg af Spyder træningstøj til herrer her. 

Anvend Spyder skiundertøj for optimal varme 

Det er en super god ide, at bruge til ekstra penge på nogle gode skitrøjer og mellemlag, som Spyder producerer. Men har du ikke noget ordentligt skiundertøj, så får du ikke fuld udnyttelse af dine Spyder skitrøjer. Derfor anbefaler, at du køber noget godt og holdbart skiundertøj, da det bygger fundamentet for din varme, når du står på ski. Skiundertøj til herrer er derfor grundlaget for en god og varm skiferie. Skiundertøjets vigtigste funktion er, at holde varmen tæt ind til kroppen og transportere sveden væk, så både du og skiundertøjet forbliver tørt. Derfor møder du ofte tætsiddende skiundertøj når du handler first layer, skiundertøj eller bare funktionelt sports undertøj.


Når sveden og fugten bliver transporteret væk, er det derfor vigtigt med en god skitrøje, som f.eks. en Limitless eller Charger Spyder skitrøje, der som mellem lag transporter sveden videre ud gennem jakken. 
Kort sagt, så er skiundertøj mest effektivt når det sidder tæt til kroppen, samtidig med at du har god Spyder skitrøje til mænd som mellemlag på skiferien. 

Kort om skiundertøj fra Spyder
Trendysport forhandler skiundertøj fra Spyder. Spyder producerer noget af markedets bedste skiundertøj, der er lavet af de bedste materialer og med fokus på de mindste detaljer. Hertil får du fede farver og mønstre, som sætter prikken over i´et.

Gå til top