Her på siden finder du vores store udvalg af skibukser til mænd.

Hos Trendysport kommer vores kunder og deres komfort altid først og derfor er alle varer på vores side håndplukket fra de bedste brands på markedet. Med et par vinterbukser fra SPYDER giver man sig selv den bedste beskyttelse imod vinterkulden og de bedste forudsætninger for at dyrke sin sport og opnå endnu bedre resultater.

Hos Trendysport er vores kunders komfort altid vores vigtigste prioritet og med vores store udvalg har vi noget for enhver smag. 

Teknologi og udvikling skaber kvalitet og holdbarhed

Har du været på skiferie, har du helt sikkert se nogle Spyder herrer skibukser. Vi har her lavet en liste med alt der er værd at vide omkring Spyder, og hvorfor du bør have et par herrer skibukser fra Spyder med på skiferien.

 

Værd af vide:

Spyder er et amerikansk firma, som producerer alt lige fra outdoor beklædning til handsker og strømper. Dertil sponsorer de det amerikanske ski-landhold.  Spyder er kendt for, at producerer skitøj til mænd, damer og børn af højeste kvalitet, og dame skibukserne er ingen undtagelse.

 

Teknologi der holder:

Spyder lægger mange ressourcer i deres udvikling af deres produkter, herunder skibukser. Du kan roligt forvente nogle af markedets bedste skibukser, som holder i mange år frem. Vores udvalg af skibukser er alle super kvalitet og du får som minimum:

-       Isolering: 3M Thinsulate (Holder varmen tæt på kroppen, så du aldrig mærker kulde igen)

-       Vandtæt (20K membran)

-       Vindtæt (20K membran)

-       Åndbarhed

 

Find din størrelse af skibukser:

Når du klikker dig ind på vores skibukser, så finder du en størrelsesguide, som kan fortælle dig hvilken størrelse der passer dig.

 

Skibukser eller vinterbukser?

Nu har vi godt nok sagt at det er skibukser vi sælger, men bukserne kan så meget mere! Da de er vandtæt og vindtæt kan de også bruges som regnbukser, eller bare som helt almindelige overtræksbukser til herrer, når du skal ud på en kølig efterårsdag eller vinterdag.  

 

Designet til jakker:

Spyder herrer skibukser er designet, så de passer til Spyders populære skijakker til mænd, som du kan se udvalget af her.

Gå til top