Hvad er Casual stil for damer? 

Er der noget der hedder casual tøjstil for damer tænker du måske, og hvorfor har de kaldt en tøjkategori efter det?

Det skyldes, at hos Trendysport forbinder vi casual tøjstil med vores brands. Det er produkter til dig, der gerne vil skille sig lidt ud fra mængden og ikke altid ligne de andre, ligesom vores brands. Vores brands er nemlig helt unikke og de findes ikke hos andre.  

Træningstøj til damer

Under denne kategori har vi også lagt en stor del af vores træningstøj til damer. Det er dame trænignstøj fra Spyder, der har en fantastisk kvalitet, komfort og så er det utrolig let med 100% bevægelsesfrihed. Spyder dame træningstøjet har en casual stil, som er til kvinden, der tør adskille sig fra resten af fitness centret, eller gerne vil ses på løbeturen i parken eller skoven.

Træningstøj til damer fra Spyder sidder med et atletisk fit, som betyder, at kvinde træningstøjet sidder tæt og kropsnært uden at genere dig. Er du ikke til at kvinde trænignstøjet skal sidde kropsnært, så vælg gerne en størrelse større end du normalt ville have gjort. Det fede ved Spyder dame træningstøj er nemlig, at selv om det er lidt for stort, så sidder stadig pænt. 

Værd at vide

I denne dame casual kategori finder du et stort udvalg af udvalgte dame produkter, som på hver sin måde skiller sig ud fra mængden. Vil du se mere fra vores brands så klik videre her: SPYDER - SHRED - LEKI

Gå til top