Værd at vide om LEKI

Leki er en tysk innovativ virksomhed, der er verdens førende producent af skistave. Leki er kendt for sin høje kvalitet og fede design. Uanset om du vælger den dyre eller billigere model, så har du en skistav der holder. Leki sponsorer mange af topatleterne indenfor skisport. Så næste gang du ser den Alpine World Cup eller vinter OL, ser du helt sikkert, hvor mange der anvender Leki skistave.

Designet af eksperter

LEKI producerer innovative skistave og skihandsker med tysk sans for kvalitet og øje for tidens trend. LEKI er ekspert i fart, teknik og kontrol og har som de eneste på markedet det unikke indbyggede Trigger-system, som du kan læse mere om nederst på siden.

Hos Trendysport er vi stolte af, at have agenturet på at føre LEKI´s Alpine-kollektion i Danmark. Topatleter som Ted Ligety, Mikaela Shiffrin og Felix Neureuther racer alle med Leki skistav og skihandsker World Cuppen.   

Det unikke ved Leki´s Trigger system

Leki er de eneste på markedet indenfor skistave, der tilbyder det helt utrolige Trigger-system. Systemet der gør det nemt for dig, at holde ved skistaven og du undgår brækkede fingre ved styrt. Se video guiden her på siden og se med egne øjne, hvor unikt det er.

Udover Leki skistave har vi også Leki skihandsker (Med indbygget Trigger system), samt meget andet tilbehør, som du kan se her.

Gå til top