Starvie

STARVIE - PADELBAT - AQUILA - SORT/LIME

Varenr: AQUILA21
Førpris: 1900 DKK

1.200 DKK

Din pris (EU Prisgaranti)

Aquila er tilbage i vores sortiment, jeg tænker du ved hvorfor!
Svaret er kort, fordi det er et suverænt bat der ikke går på kompromis med kontrol og power.

Dette padel bat er håndlavet på Starvie's fabrik i Azuqueca de Henares i Spanien, og det er lavet af kvalitets materialer. Rammen er opbygget af carbon og overfladen er lavet af 3K Carbon, hvilket giver overfladen en god balance mellem stivhed og elasticitet. Kernen er lavet af Soft EVA, der er et lav densitets gummi-materiale, som giver en god kombination af støddæmpning, kontrol og power!

Dette padel bat har en kampvægt på mellem 350 og 385 gram, et dråbeformet hoved og en mellem balance. Denne kombination af hovedform, vægt og balance gør dette til et super alsidigt padelbat. 

Desuden har Starvie proppet dette padelbat med fede teknologier;

Aquila Core og Anatomic Bridge Design er teknologierne bag 'broens' opbygning. Disse teknologier forbedre balancen, stabiliteten og kontrollen. Desuden er Reinforcement Torsion System teknologien inkorporeret i battets bro, hvilket forbedre den stødabsorberende- og vibrationsdæmpende effekt.

Extreme Spot er teknologien, der udvider sweetspootet, hvilket resulterer i et lækkert træfpunkt.

Til sidst, så er overfladen nubret, hvilket giver en ru effekt. Den nubrede overflade øger spin-potentialet og forbedre boldfølingen.

Varen er på lager - leveringstid 1-3 dage

Fri fragt

Med GLS til din nærmeste pakkeshop

Bytteservice

Vi tilbyder 50 dages bytteservice

Gå til top