Enestående multifuktionelt undertøj 

Spyders Baselayer/undertøj samt strømper får ros alle de steder det kommer hen. Pasformen er fantastisk, funktionaliteten og kvaliteten er enestående og så kan det bruges til meget mere end bare den ene uge om året.

Rigtig mange af vores kunder bruger det til løb, spinning, fodbold, cykling, golf og meget andet. Kort sagt, så skal du ikke snyde dig selv for denne oplevelse - du fortryder det ikke!

Spyders skiundertøj kan anvendes til meget mere end som skiundertøj. Du kan med fordel anvende det till træning og aktivitet, eller bare som behageligt undertøj i hverdagen. Det er muligt, da baselayer tøjet (undertøjet) er svedtransporterende, hvor det transporterre svenden væk fra din krop og ud i luften. Dermed bliver du holdt varm og tør uanset hvad du laver. 

Skal undertøjet være tætsiddende? 

Det er helt efter din smag og behov om det skal være tætsiddende eller ej. Vi har både tætsiddende undertøj og løst. Ved vores tætsiddende Spyder undertøj sikrer du, at blodet altid når ud til de arbejdende muskler, samt får du ekstra støtte, når du er aktiv. Er du mere til det løse føles det utroligt let, og du vil også kunne anvende det på en afslappende søndag. 

Designet til skitrøjer og skistøvler

Spyder går meget op i detaljerne, og derfor sælger vi blandt andet 3/4 skiunderbukser, så du slipper for ekstra stof(fyld) i dine skistøvler. Dertil er de designet, så de passer perfekt til deres skitrøjer, som du kan se vores udvalg af her. 

Gå til top